Bodrum’da sel felaketi Bodrum’da sel felaketi
Akşam saatlerinde başlayan kutlamalara Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Semih Nalbantoğlu, Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, yönetim kurulu üyelerinden Sabri Çoban, Seyit Ateş, Beşiktaş taraftar gurubu temsilcisi Alen Markaryan, eski Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Ulusu ve çok sayıda taraftar katıldı. Gecede Van'daki deprem sonrası Bodrum'a göç eden depremzedeli geçlerle Beşiktaş forması hediye edildi.
Depremzedeli geçlere formalarını verdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş'ın zor bir süreçte geçtiğini belirterek, "Beşiktaş başkanlık ve yönetim kurulu seçimi yapılıyor. Bunun Beşiktaş'ımıza hayırlı olacağını düşünüyoruz. Her Beşiktaşlı kongre üyesinin de seçime iştirak ederek iradesini beyan etmesini diliyoruz. Bunu bizden esirgemeyeceklerdir. Beşiktaş'ı tekrar ediyorum, yeni gelen sayın başkana ve yönetimi zor şeyler beklemesine rağmen
Beşiktaş büyük bir kulüptür, büyük bir camiayız bunun üstesinden gelineceğine inanıyorum. Sayın başkan adayımız Fikret Orman Bey'in de belirttiği gibi çok iyi şeyler vaat edemiyoruz ama kötü şeyler de vaat etmiyoruz. İnanıyoruz ki el birliği ile el ele verdiğimi takdirde Beşiktaş adına çok şeyler yapacağımız kanaatindeyiz ve bu sıkıntılı geçiş dönemini çok rahat atlatabileceğimiz kanaatindeyim ama birlik ve beraberlik içinde olmak şartıyla" dedi.
Daha sonra yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte kısa bir toplantı yapan Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Semih Nalbantoğlu, Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, yönetim kurulu üyelerinden Sabri Çoban, Seyit Ateş Beşiktaş için yapılması gereken konular konuşuldu. Saat 19:03'ü gösterdiğinde ise aralarında Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerda'ın da bulunduğu 500 yakın taraftar kutlamalara başladı. Beşiktaş maçını izleyip coşan taraftara Alen Markaryan ise Beşiktaş 3'lüsü yaptırarak geceye damgasını vurdu. Beşiktaş'ın 109. yılı pasta kesiminin ardından son buldu.
Editör: TE Bilişim