Müşterinin Türk Olduğu Farkedilince Ücret Farkı İstediler.. Müşterinin Türk Olduğu Farkedilince Ücret Farkı İstediler..
  Edinilen bilgilere göre Çorlu Hıdırağa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi (Kamyon Yolu) üzerinde yer alan bir hurda deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde de aynı hurda deposunda yangın meydana gelmiş, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınmıştı. Aradan henüz bir ay geçmeden aynı yerde ikinci bir yangın yaşandı. Depodan yükselen alevleri ve yoğun dumanı fark eden çevre sakinlerinin bildirmesi ile olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına hem Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinden hem de mahalle içinden müdahale de bulundu. Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait iki itfaiye aracının müdahale ettiği yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alındı.
Aynı yerde meydana gelen yangının ilk olmadığını bu gidişle son yangın olmayacağını belirten vatandaşlar duruma tepki gösterdiler.
Mahallelerinde hurda deposu istemediklerini belirten vatandaşlar: “Sürekli olarak yangın çıkıyor. Yangının daha büyük olmasından ve bitişikteki evlere sıçramasından korkuyoruz. Görüntü kirliliği de yaratan hurda deposunun buradan kaldırılmasını istiyoruz” dediler.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim