Ailelerin büyük memnuniyetle karşıladığı ‘Hoşgeldin Bebek’ paketlerinden, uygulamanın başladığı 2016 yılından bu yana 8019 adet teslim edildi.

Bornova Belediyesi, Bornova ailesine yeni katılan bebekler için hazırladığı hediyelerini sahiplerine teslim etmeye devam ediyor. Her yeni doğan bebek için, içinde fotoğraf albümü, zıbın, kundak ve organik oyuncak bulunan ‘Hoşgeldin Bebek’ paketleri ailelerine veriliyor. 2016 yılınan Mayıs ayında başlayan uygulama kapsamında bugüne kadar 8019 aileye hediyeleri ulaştırıldı.

Hoşgeldin Bebek

Bornova Belediyesi muhtarlar aracılığıyla da ‘Hoşgeldin Bebek’ paketlerini dağıtırken isteyen aileler bebekleri 5 aylık olana kadar aşağıdaki merkezlerden hediyelerini teslim alabiliyor. Hediye paketlerindeki ürünler bebeğe ve çevreye zarar vermeyen malzemelerde üretiliyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Çocuklarımız dünyamızın, ülkemizin, şehrimizin daha güzel bir yer olması için yepyeni umutlarla geliyor. Evlat sahibi olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşayan ailelerimizin yanında olmak için ‘Hoşgeldin Bebek’ uygulamasını başlattık. Her yeni doğan bebeğin dünyamız için bir umut olduğu bilinciyle onların yarattığı mutluluğu anne ve babalarıyla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Dost Kart Projesi büyüyor Dost Kart Projesi büyüyor

Editör: TE Bilişim