Son yolculuğuna uğurlandı Son yolculuğuna uğurlandı
Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi Sırameşeler Metro İstasyonu önünde, saat 05.30’da meydana geldi. Acemler istikametinden şehir merkezine gelmekte olan Turgay A. (24) yönetimindeki 16 FS 689 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Otobüs durağına çarptıktan sonra sürüklenen otomobil, elektrik direğini yerinden söktükten sonra durabildi.

Araçta bulunan Ferhat Çelik (25) ve Vedat Aydın (33) kırılan camlardan fırlayarak yol ortasına savrulurken, sürücü ise direksiyon mahallinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Çelik ve Aydın'ı Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vatandaşlar, kurtarma ekiplerini beklemeden cam ve kapıları kırarak araçta sıkışan sürücüyü çıkarıp sedyeye koyarak ambulansa taşıdı.

Kazayı gören vatandaşlar aşırı hız yapan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybedip otobüs durağına ve elektrik direğine çarptığını, otobüs durağında kimsenin bulunmamasının faciayı önlediğini anlattı. Polis ekipleri çevrede yaptığı araştırmada bira şişeleri bulurken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.




Editör: TE Bilişim