Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

Süper Toto Süper Lig 32 Hafta derbi maçında Beşiktaş Galatasaray'ı Kendi sahasında 3 - 1 mağlup etti. Bu sonuçla Beşiktaş zirve yarışına yeniden ortak olurken Galatasaray son 2 maçta sadece 1 puan aldı.

Maçın 20 dakikasında Galatasaray İcardi ile 1 - 0 öne geçti. 35 dakikada bu gole Romain Saiss'in gölü ile Beşiktaş derbide beraberliği yakaladı. İlk yarı bı golle 1 - 1 sona erdi.

58 dakikada Oliviera'nın büyük hatası sonucu Amir Hadziahmetovic ile bulduğu 2 - 1 öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılımlı pozisyonlar devam etti. Maçın son dakikalarında Galatasaray ataklarını sıklaştırdığı dakikada Abubakar'ın ayağından bulduğu gol ile Beşiktaş derbiyi 3 - 1 kazandı. 

Bu sonuçla Galatasaray 70 puanda kalırken Fenerbahçe 67 puanla ikinci Bekiltaş 65 puanla 3. sıradaki yerini korudu. Lider Galatasaray ise elindeki puan avantajını son iki maçta kaybettiği 5 puan ile zora soktu. 

Editör: Ersin USTA