Lunaparkta kaza: 11 yaralı Lunaparkta kaza: 11 yaralı
  Optimum yönetiminin, AVM’nin ikinci katında, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler için tahsis ettiği S.E.S Atölyesi bu kez, ‘‘Doğanın Estetiği’’ sergisine ev sahipliği yapıyor.
Hekimliğinin yanı sıra sanatıyla da kente katkı sunan Dr. Haluk Uygur’un, görenleri adeta büyüleyen birbirinden güzel 31 fotoğrafından oluşan sergi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
Uygur, sergiyi gezenlerin, fotoğraflarıyla ilgili sorularını da yanıtladı. Ziyaretçilerin, gördükleri anlatılmaz güzellikler karşısında ‘’buralar neresi?’’ ortak sorusunu yönelttiği Haluk Uygur, ‘’ Uzaklarda bir yer değil. Dikkatle bakacak olursak herkesin görebileceği yerlerdir’’ yanıtını verdi.
Uygur, serginin sadece bir fotoğraf sergisi olmadığına dikkati çekerek, ‘‘Güzel olmayan doğa kavramı yoktur, önemli olan bu güzelliğin fark edilmesidir. Bu güzellikler benim eserim değil doğanın kendisidir’’ dedi.
Yurt içinin yanı sıra İsviçre, Fransa ve Çin başta olmak üzere birçok ülkede sergi açan, yine birçok ulusal ve uluslararası fotoğraf ödülünün sahibi olan Dr. Haluk Uygur’un sergisi, 10 gün süreyle gezilebilecek.



İzmir haber

Editör: TE Bilişim