Başkan Cemil Tugay;  İzmir Lunapark Kaldırılacak Başkan Cemil Tugay; İzmir Lunapark Kaldırılacak
Geçtiğimiz yıllarda "Gülümseten Kareler" ve "Dostluk Kareleri" konulu fotoğraf yarışmalarına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek yarışmanın son başvuru tarihi, 17 Nisan 2015 olarak açıklandı.

"Çocuk Hakları Kareleri" konulu yarışmanın sonunda, farklı kategorilerdeki 69 eser sahibi, toplamda 22 bin 650 TL’lik ödülün sahibi olacak.

Çocuk Hakları ile ilgili toplumda bilinç oluşturmayı ve çocuk haklarının önemine dikkat çekmeyi amaçlayan fotoğraf yarışması, 18 yaş üstü, Lise 9-12. sınıf öğrencileri ve Ortaokul 5-8. sınıf öğrencileri kategorilerinde gerçekleştirilecek.

Seçici kurulunda, akademisyen, fotoğrafçı ve yöneticilerden oluşan seçkin bir ekibin yer aldığı yarışma sonucunda, dereceye girenler birbirinden değerli hediye çekleri ile ödüllendirilecek.

Dereceye giren fotoğraflar ve sahipleri, Fotopya-Mag, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu, Yaratıcı Çocuklar Derneği, Optimum Outlet, Kozzy AVM ve PiazzaAVM’ninfacebook ve twitter sayfaları üzerinden 11 Mayıs 2015 tarihinde duyurulacak.

Bu fotoğraflar, yine Rönesans’ın ülke geneline yayılmış, İstanbul’daki Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’daki Optimum Outlet’lerile Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki PiazzaAVM’lerinde sergilenecek.
Editör: TE Bilişim