Milyoner Youtuber Mike Black 10 Ayda Pes Etti Milyoner Youtuber Mike Black 10 Ayda Pes Etti
 58 metre uzunluğundaki sandviçin hazırlanmasında binlerce ekmek, kıvırcık, soğan, domates, yüzlerce litre mayonez, hardal ve acılı sos kullanıldı.
Toplam 750 kilogram olan tortanın her bir bölümü ahçılar tarafından özel olarak hazırlanmış meze ve et ürünleri ile zenginleştirildi.

Yetkililer, etkinlikle hem Latin Amerika’da bu alanda bir rekor kırmayı hem de, yabancı hazır yiyecek restoranlarına karşı besleyici olan Meksika tortasının reklamını yaparak satışları artırmayı amaçladıklarını söyledi.

Mexico City Belediyesi’nden Marco Aguilar etkinlikte yaptığı konuşmada, tortanın bir Meksika yiyeceği olduğunu belirterek, "Bu dev-tortanın etkinliğinin 10. yılını kutluyoruz. Bu, herkesin bir araya geldiği, harika bir Meksika yiyeceği olan tortayı sevenlerin buluştuğu bir etkinlik. Tipik bir Meksika organizasyonu, bu geleneğimizi yitirmek istemiyoruz" dedi.

Torta sevdalısı olduğunu belirten Jose Carlos Ramirez ise, ustalara tam not verdiğini belirterek, "Çok iyi. Mükemmel. Harika bir festival" değerlendirmesinde bulundu.

Belediye yetkilisi Jose Manuel Ballesteros da "Bu dev torta 58 metre uzunluğunda. 10 yıl önce düzenlediğimiz ilk etkinlikte 25 metre uzunluğunda torta yapmıştık.

Rekorun tescillenmesinin ardından dev tortalar dilimlere ayrılarak, etkinliğe katılan binlerce kişiye dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim