Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor
Bursaspor ile büyük başarılar yakalayarak takımı tarihinde ilk kez şampiyon yapan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bugün yönetim kuruluna istifasını sunduğu öğrenildi.
İSTİFA KABUL EDİLMEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istifasının ardından, Ertuğrul Sağlam'ında istifa etmedi futbolda adeta deprem etkisi oluşturdu. Başarılı çalıştırıcının istifasını başkan İbrahim Yazıcı'nın kabul etmediği öğrenildi. İstifa haberlerinin ardından Bursaspor'da şu sıralar sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Başkan İbrahim Yazıcı'nın yarın Ertuğrul Sağlam ile görüşüp geri dönmesi için ikna etmeye çalışacağı belirtildi.

TARAFTARIN TEPKİSİ İSTİFAYA SEBEP OLDU

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında yenilen 3. golün ardından Bursasporlu taraftarlar takımı ve yönetimi protesto etmişti. Ertuğrul Sağlam tepkiler üzerine sıkıntısını basın toplantısında dile getirmişti. İstanbul deplasmanından dönen Bursaspor kafilesinin önünü Özlüce Tesisleri girişinde kesen taraftarlar tepkilerine devam etmişti. Protestolar üzerine Ertuğrul Sağlam'ın büyük rahatsızlık duyduğu gelen haberler arasında.

ERTUĞRUL SAĞLAM BUGÜN İDMANA ÇIKMADI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin ardından, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1461 Trabzon ile karşılaşacak Bursaspor bugün hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve tepkilerin hedefi olan futbolcu Tuncay Şanlı bugün yapılan antrenmanda yer almadı. Sağlam'ın antrenmana çıkamaması kafalarda soru işareti bırakmıştı.

Telefonlarını açmayarak kimseyle görüşmek istemeyen Ertuğrul Sağlam'ın yarın Özlüce Tesisleri'nde saat 13.00'de basın toplantısı düzenleyerek açıklama yapacağı belirtildi.

BURSASPOR TESİSLERİNDE HAREKETLİ SAATLER

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın istifa kararının ardından Özlüce Tesisleri'nde hareketlilik yaşanıyor.

Basın mensuplarının yanı sıra, Sağlam'ın istifa haberini alan taraftarlarda Özlüce'ye akın etti. Taraftarların tesislere gelerek Sağlam'ın istifasını geri alması için gösteri yapacağı belirtiliyor.

Polis de yaşanan hareketlilik üzerine geniş güvenlik önlemi aldı. Yeşil-beyazlı taraftarlar Ertuğrul Sağlam'ın istifasına çok üzüldüklerini belirterek, "Hocamız bizi bırakmasın. İstifasını geri almasını istiyoruz. Bursaspor daha da başarılı olacaktır. Yönetim bazı radikal kararlar ve transferler yapmalı. Kimse Bursaspor'dan büyük değildir" dediler.

MUTLU TOPÇU: “EKİP OLARAK GÖREVİ BIRAKTIK”

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Mutlu Topçu, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının kesin olduğunu ve ekip olarak görevi bıraktıklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın istifa kararının ardından akşam saatlerinde genç teknik adam ile birlikte Bursasporlu yöneticilerle görüşen yardımcı antrenör Mutlu Topçu, tesisleri ilk terk eden isim oldu. İstifayı değerlendiren Topçu, “Tavrımız kesin ve net. Görüşme oldu fakat kesinlikle dönme taraftarı değiliz. Kararımız kesin. Hocanın istifa kararı doğrudur. Benim kalmam gibi bir durum söz konusu değil. Nasıl ekip olarak geldiysek, yine ekip olarak bıraktık ve ekip olarak gidiyoruz. Ertuğrul Hoca, sezon sonuna kadar hiçbir takımla görüşmek istemiyor. Sezon sonu görüşmelerimiz olacaktır. Yarın kendisi zaten açıklama yapacak" dedi.

Editör: TE Bilişim