Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak
 Suçıktı köyünde Cumartesi gecesi saat 24.00’de elektrik kontağından çıkan yangında Üstündağ ailesinin yaşadığı iki katlı ev tamamen yandı. iki aileden 7 kişi canlarını zor kurtardı. Aile bireyleri, hayvanlarını da son anda kurtarmayı başardı. Ev ve eşyalar ise tamamen yanarak yok oldu. 75 yaşındaki anne Nazmiye Üstündağ'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi, kışın girdiği şu günlerde ortada kaldı. Yanan evin yanına naylon baraka yapan Üstündağ ailesi, etrafını da çalılarla kapatarak günlerini burada geçirmeye başladı.
Yangında üzerilerindeki elbiselerden başka hiçbir şeyleri kalmayan Üstündağ ailelerinin yaralarının sarılması amacıyla AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Teşkilat Başkanı Kadir Kaçar ve köy muhtarı İrfan Üstündağ aileleri ziyaret etti.
Evlerin yerle bir olduğunu gören AK Parti İlçe Başkan Hadim, ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hadim, “İki ailemiz evlerinin tamamen yanması sonucu mağdur durumdalar. Yaptığımız incelemede evden hiçbir şey kurtarılamamış. Biz ilçe teşkilatı olarak bu ailemizin, kışın girdiği şu günlerde ortada kalmasını istemeyiz. Kendilerine gereken yardımların yapılması için girişimlerde bulunacağız. Tuğla, kiremit, kereste ve benzeri şeylerle öncelikle evin acilen yapılması gerekiyor. Daha sonra ailelerin ev eşyalarını, giyim kuşamlarının temini için yardım çalışması yapacağız. Üstündağ ailesine geçmiş olsun” dedi.



İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim