Manisa-Soma-Büyükgüney ağaçlandırma sahasında oluşturulan koruyu Ball Paketleme Firması Fabrika Müdürü Berk Günşeber ve firma çalışanları ziyaret etti.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili, ağaçlandırma sahasında Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bilgili,''Siz bu koruyu oluşturarak hem çalışanlarınıza hem tedarikçilerinize doğayı korumamız gerektiğini vurgulamış oldunuz.

500 fidanla bu havzaya dikilen fidanlara katkı koydunuz. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. Bilgili, Ball Paketleme Firması Fabrika Müdürü Berk Günşeber'e plaket takdim etti.

Ball Paketleme Firması Fabrika Müdürü Berk Günşeber: ''Çok keyif alıyoruz bu işi yaparken. Gerçekten bir katkımızın olduğunu, doğaya verdiğimiz zararı minimize etme adına bir faaliyette bulunduğumuzu düşünüyoruz. Bu motivasyonumuzu arttırıyor. Önümüzde ki dönemde de doğaya katkımız devam edecek.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluşturuldu.

Bireysel kredi ve kredi kartı borcunu ödememiş kişi sayısı yüzde 11.64 azaldı Bireysel kredi ve kredi kartı borcunu ödememiş kişi sayısı yüzde 11.64 azaldı

Editör: TE Bilişim