28 Mayıs 2018 tarihinden itibaren kayıp olan üç çocuk da 18 yaşından küçük. Kayıp aranan çocuklardan birisi 13 yaşındaki Berfin Nazlı Balavuz. Henüz 7. sınıf öğrencisi olan Berfin Nazlı Balavuz bulundu mu diye merak ediliyor. İstanbul'da kaybolan üç çocuktan diğer ikisi 14 yaşındaki Berkay ve 17 yaşındaki Batuhan Durmaz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda konu edilen kayıp üç çocuk hakkında çocukların Avcılar’da görüldüğüne dair telefonların programa geldiği söyleniyor. Çocukların yaşlarının da küçük olması nedeniyle kötü niyetli kişilerin eline düşmesinden korkuluyor. Bu yüzden çocukları görenlerin korkutmadan oyalamaya çalışması ve bu sırada 155’i arayarak çocuk polisi istemeleri gerekiyor.

Berfin, Batuhan ve Berkay 28 Mayıs'tan beri kayıp
Ailesi Berfin’i bulmak için Müge Anlı’nın programına katıldı. Annesi, Berfin’in mahallede bazı kişilerle görüşmesini istemediğini dile getirdi.

28 Mayıs 2018 Pazartesi günü Berfin anneannesinden Berkay ile görüşmek için izin isteyerek dışarı çıkar. Anne eve gittiğinde kızının olmadığını fark eder. Ardından 17 yaşındaki Batuhan ile beraber araba kiralayarak giderler.

14 yaşındaki Berkay, 17 yaşındaki Batuhan ve 13 yaşındaki Berfin o günden beri kayıp. Annesi, Berfin’in eve dönmesini, ona kızmayacağını Müge Anlı’da dile getirdi. Ayrıca Batuhan 17 yaşında olduğu için kendisinin öncü olduğunu söyleyen Berfin’in annesi ve diğer çocukların aileleri 3 çocuğun bulunması için seyircilerden yardım bekliyor.

Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti Ege Bölgesi'nin ihracatı Mart ayında hız kesti
Editör: TE Bilişim