ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
 Gerçekleştirilen basın toplantısında Delican, İzmir’de yaşananlar ve partisinin çalışmaları hakkında genel bir değerlendirme yaptı. Gazetecilerin ’10 Ocak Çalışan Gazetecilerin Günü’nü kutlayan İl Başkanı Delican, 31 Ocak tarihinde yapılacak olağan kongreye, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağını bildirdi. Delican, "Önümüzde 31 Ocak’ta Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılacak il kongremiz var. Kongremizin hazırlıklarına başladık.

Yaklaşık 25 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. İzmir’de inşallah 31 Ocak’ta büyük bir coşku olacak. Özellikle İzmir’de partimize ön yargı ve algı yönetimi kurulmaya çalışıldı. Biz artık Türkiye’nin normalleşmesi için çaba gösteren bir partiyiz. Biz, İzmir’de yaşayan insanlarız. İzmir’de ne yapılması gerekiyorsa partimiz onu yapıyor. İnsanların ötekileştirmesine, ayrıştırılmasına izin vermeyeceğiz.

Partimizin kadrolarında her sınıftan, tabakadan çalışanlarımız var. Önümüzde ciddi bir seçim dönemi var. İzmirli hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Kapı kapı dolaşarak İzmir’de bazı ön yargıların bizim içimizde olmadığını anlatacağız. İzmir’de bu dönem daha başarılı olacağımıza inanıyoruz ve oylarımız daha çok artacağını düşünüyorum” dedi.

"GÖNLÜMDEN 20 MİLLETVEKİLİ GEÇİYOR"
Genel seçimler öncesi büyük bir aday başvurusunun beklediklerini aktaran Bülent Delican, gençleri siyasete davet etti. Delican, "Gençler mutlaka siyasetle uğraşsın. Gelecekle ilgili planları, hayalleri olan, başkasının hayallerinin peşinden gitmek istemeyen mutlaka siyasetle uğraşmalı. Siyaset toplum yapısının ahenk taşlarından biridir. İzmir’de büyük bir oy patlaması bekliyorum. Benim gönlümden geçen 20 Milletvekili çıkartmamız; ancak muhalefetsiz de olmaz" şeklinde konuştu.
"KOCAOĞLU HESABINI VEREBİLECEK Mİ?"
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da eleştirdi. Delican, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni yılda Büyükşehir Belediyesinden beklentimiz ulaşımda vatandaşa illallah dedirten aktarmalı sistemin bir an önce düzene sokulmasıdır. Ulaşım master planları hala yapılmadı. İZBAN hükümetle belediyenin ortak çalışmasının tüm dünyaya gösterdiği örnek projedir.

Belediye bunu en iyi şekilde değerlendirmelidir. Ancak görüyoruz ki tramvayın bile nereden geçeceği konusunda fizibilite yapılmış değil. Kentsel dönüşümde, Bayraklı, Karabağlar ve Gaziemir hala beklemede.. Sizi seçen seçmen, bu kadar insan sizleri bekliyor. Allah korusun bir deprem olsa Aziz Bey bunun hesabını verebilecek mi? Vatandaşın sabrı kalmadı. Vatandaş sizi oraya sorun çözmek için gönderdi. Sorunları çözmelisiniz. İnsanlarım önünü açmak zorundasınız."
Editör: TE Bilişim