Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2
 PTT 1. Lig’in 26. haftasında 17 Mart Pazar günü Atatürk Stadı’nda Karşıyaka’yı konuk edecek Göztepe’de hazırlıklar sürüyor. Geçen hafta Adanaspor maçında ayağına aldığı sert darbe nedeniyle Paulo Pestana takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışma yaparken, kaleci Kazım Sarı bugün yapılan antrenmana katılmadı. Ayrıca sakatlıktan kurtulan oyuncular Halil Akbunar takımla çalışmalara katıldı.



“BİZİM İÇİN AVANTAJLI BİR MAÇ OLACAK”
Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, derbiyi kazanarak yükselişe geçmek istediklerini söyleyerek, “Maçın derbi olması ve içinde bulunduğumuz durumu da hesaba katarsak bizim için önemi 2 kat daha artıyor. Bu önemli maçı kazanarak geçmiş kayıplarımızı unutturmak ve bulunduğumuz konumdan bir nebzede olsun uzaklaşmak istiyoruz. Bizim için avantajlı bir maç olacak. Taraftar desteğimizi güçlü şekilde arkamıza alarak sahaya çıkacağız. Centilmence bir maç olmasını diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim