Anneler günü Haberleri

anneler günü haberleri ve güncel anneler günü gelişmeleri, anneler günü ile ilgili tüm video, anneler günü fotoğrafları ve anneler günü haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


KADIN

Çiğli kipa merkezinin düzenlediği anneler günü etkinliğine davetlisiniz.

İZMİR HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Anneler Günü’nde, Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki anıt mezarını ziyaret etti.

İZMİR HABER

Forum Bornova, Anneler Günü’ne özel düzenleyeceği etkinlikte Ayşe Tolga'yı ziyaretçilerle buluşturacak.

Karşıyaka Belediyesi’nin “ Anneler Günü” nedeniyle geleneksel olarak gerçekleştirdiği “Zübeyde Hanım Koşusu” 11 Mayıs 2014 Pazar günü yapılacak.

YAŞAM

Özellikle yaz aylarında hızla artan düğün organizasyonları, internetten yapılan alışverişlerde de kendini gösteriyor.

İZMİR HABER

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Anneler Günü’nde İzmirli Şehit Annelerini ziyaret ederek, ellerini öptü, acılarını paylaştı.

İZMİR HABER

12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesi İzmir Optimum Outlet’i ziyaret edenler, birbirinden güzel hediyeler kazanacak.

İZMİR HABER

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü nedeniyle AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da yazılı...

İZMİR HABER

İzmirgaz, abone merkezleri ve gaz açma personeli aracılığıyla annelerin bu önemli gününü hafta süresince yürüttüğü etkinlikle kutlayacak.

Sivas haberleri

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Sivas İl Müdürlüğü tarafından, Anneler Günü’nde 50 bin mektup dağıtılacak.