Tören Haberleri

tören haberleri ve güncel tören gelişmeleri, tören ile ilgili tüm video, tören fotoğrafları ve tören haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


DÜNYA

RITM-200 reaktöre sahip ilk Arktik tipi Nükleer Yüzer Güç Ünitesi (NFPU) için kızağa oturtma töreni Çin’de düzenlendi.

İZMİR HABER

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde çalışmalar tamamlanırken, alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek törenle açılacak.

İZMİR HABER

29 Ekim Cumhuriyetimizin 93. Yılı Kutlu Olsun.

İZMİR HABER

94 yıl önce işgalden kurtulan İzmir, 9 Eylül’ün yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

İZMİR HABER

30 Ağustos Zaferi'nin 94'üncü yıl dönümü kutlamaları, İzmir’de düzenlenen geçit töreniyle sona erdi.

İZMİR HABER

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Aliağa’da düzenlenen liselerarası spor müsabakaları başladı.

İZMİR HABER

Mustafa Kemal Atatürk’ün, yurt gezileri kapsamında 13 Nisan 1934 tarihinde Bergama’ya yaptığı ziyaretin 82. yılı Bergama'da yapılan tören kutlandı.

İZMİR HABER

İzmir'in Konak ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) bir konser verdi.

İZMİR HABER

İzmir'in Buca ilçesinde, yapımı tamamlanan 3 bin 150 metrekarelik park düzenlenen törenle açıldı.

İZMİR HABER

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü bu yıl şehitlerden dolayı hüzünle kutlandı.

GENEL

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli büyükelçi ve eski milletvekili İnal Batu son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 günlük bir festival programıyla kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri coşkuyla sürüyor.

Denizli haberleri

Denizli'ye yapılacak olan yeni otogar için temel atma töreni düzenlendi. Eski garajın yıkılmasının ardından ihale sürecinin uzaması nedeniyle geçen yıl...

İZMİR HABER

Zafer Çağlayan 8. kez düzenlenen 2011 İhracatın Yıldızları ödül törenine katıldı. "Hedef 2023" diyen Bakan Çağlayan, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine...

İZMİR HABER

Görev başında beyin kanaması geçiren üsteğmen toprağa verildi

MAGAZİN

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kuşadası'na gelişinin 88’inci yıldönümü, bugün gerçekleştirilen törenlerle kutlanıyor. Gazibeğendi'de buluşan Kuşadalılar, Atatürk'ün Kuşadası'na gelişinin 88’inci...