Tunç soyer Haberleri

tunç soyer haberleri ve güncel tunç soyer gelişmeleri, tunç soyer ile ilgili tüm video, tunç soyer fotoğrafları ve tunç soyer haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


İzmir’de raylı sisteme 40 milyar lirayı aşan yatırım

İZMİR HABER

Tunç Soyer’den; 120 dakika ücretsiz aktarma müjdesi. Mart ayında başlayacak. Uygulama 90 dakika olarak devam ederken Tunç Soyer tarafından kaldırılmıştı.

İZMİR HABER

"Günümüz siyasetçileri maalesef çok aç ve doymak bilmiyorlar"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca’da İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Birliği’ne ait olan Uygulamalı Eğitim Oteli’nin ruhsat sorununu çözdü.

İZMİR HABER

 İzmir Büyükşehir Belediyesi, temeli üç yıl önce atılan Çiğli Tramvayı’nı on binlerce İzmirlinin katıldığı törenle hizmete açtı.

İZMİR HABER

İzmir'de, yapımı tamamlanan Çiğli Tramvayı 27 Ocak 2024 Cumartesi günü hizmete açılıyor.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi bir çok ilde Belediye Başkanı adaylarını duyurmasına rağmen İzmir'de henüz adayın belli olmaması kafaları karıştırmaya devam ediyor.

İZMİR HABER

İzmir otogarının işletmesini yapan firmanın işletme tarihi bugün dolarken firma mahkemeye başvuru yaparak 7 yıl daha işletmeyi uzatma kararı aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/ Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e açılan soruşturmalar ile...

Tunç Soyer’e 'Osmanlı'ya ve Vahdettin’e hakaret' iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Seferihisar Haber

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisarlılar’ın Teos Yazarlar Evi’nin yönetiminin İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir şirkete devredilmesi ile...

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer SevMedya Genel Yayın Yönetmeni Erkan Sevinç’in sorularını cevapladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir'de bahsedilen koku hakkında açıklama yaptı.

GENEL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, FOX TV'de Merve Yıldırım’ın sorularını yanıtladı.

GENEL

İZMİRLİ YAZ GÜNÜNDE KAPISINI PENCERESİNİ ÖRTÜYOR!

GENEL

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef aldı.

İZMİR HABER

Demiryol-İş Sendikası ile sürdürdüğümüz TİS görüşmelerinde; en düşük 22.105, en yüksek 25.009 lira olan teklifimizdeki yevmiye ücretlerini sendika aynen kabul...

İZMİR HABER

Tunç Soyer Sendika Kararı ile Başlatılan Grev ile İlgili Açıklamada Bulundu.

İZMİR HABER

İstasyon inşa alanlarındaki ağaçları fidanlıklarımızda koruma altına alıyoruz.

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediye Bakanı Tunç Soyer son günlerde basında çıkan İzmir Büyükşehir Batıyor haberlerine sosyal medya üzerinden cevap verdi.

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in önceki akşam katıldığı bir televizyon programında ''İzmir'de koku sıfır denecek kadar az ve sinek...

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile şimdi susmanın değil konuşmanın zamanıdır dedi.

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; Bu yıl üçüncüsü düzenlenene İzmir Müzik ve Film Festivalinde 100'den fazla film gösterime girecek.

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Tesisi'nin kapasitesini artıracak 4. fazın temelini Haziran'da atıyoruz!

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Seferihisar’da hayata geçirdiği İZTAŞIT projesi, Kiraz ve Menemen’in ardından Yeni Foça’da da uygulamaya girdi.

GÜNDEM

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer Radyo Trafik İzmir özel yayınına konuk oldu.

İZMİR HABER

Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer 23 Şubat’ta düzenlenen bisiklet turuna katılarak Üçkuyular’dan Kültürpark’a yaklaşık 10 kilometre...

İZMİR HABER

Soyer’in programı saat 19.00’da Balkan Dernekleri Buluşması ile devam edecek.

İzmir haberleri

İzmir'in merakla belkenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı nihayet belli oluyor.

İZMİR HABER

700 m2 alana yapılan park, Seferihisar Belediyesi ve Sığacık’ta otel yatırımı yapan Hiddenbay Teos İnvestor ortaklığıyla yapıldı.