Yalova Haberleri

yalova haberleri ve güncel yalova gelişmeleri, yalova ile ilgili tüm video, yalova fotoğrafları ve yalova haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


SİYASET

İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç dolduran Yalovalılara konuştu.

GÜNDEM

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi’ni yayımladı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 24 ilin valisi değişti.

GENEL

Yalova’da askeri eğitim uçağının düştüğü,

GENEL

Turfanda erik manav vitrinlerindeki yerini aldı ancak kilosu 100, tanesi ise 1 liradan satılıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Yalova'da büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün üzerine ve yoluna gül döküldü.

Muğla haberleri

Marmaris’ten İstanbul’a giden yolcu otobüsü Orhangazi-Yalova yolunda alev aldı.

Kocaeli haberleri

İzmit Yalova karayolu üzerinde kazaya karışan bir yakıt tankeri alev aldı. Kazada 3 kişi yaralanırken, alev alev yanan yakıt tankeri,...

GENEL

Meteoroloji, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak ve Düzce için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Yalova haberleri

Yalova’nın Kirazlı Sanayi Sitesinde bulunan marangozlar bölümünde sabah erken saatlerde çıkan yangında 14 dükkan kül oldu.

İstanbul haberleri

Yalova’nın Kocadere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1’i çocuk 3 kişi ölürken 1 kişi ise ağır yaralandı.

İstanbul haberleri

Yalova'da, Öğretmen Yusuf Ziya İlköğretim Okulu bünyesinde oluşturulan robot takımı, tasarladıkları yardım robotu ve Remora projesi adı verilen yaşlıları takip...

Yalova Çiçekçilik OSB'de ki kamulaştırma sorunu "Toplulaştırma" kararı ile aşılacak.

Yalova Belediyesi'nin Organik Ulaşım Projesi'ndeki en önemli ayak olan akıllı bisikletler, Yalova'ya gelerek çiplerinin takım işini beklemeye başladı.

Yalova haberleri

Yalova'da kimliği meçhul bir erkek cesedi sahile vurdu.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 23 kilo eroini ormanlık alanda ele geçirdi.

Siirt haberleri

Siirt'te KCK gençlik yapılanması içerisinde yer aldıkları gerekçesiyle 14 kişi gözaltına alındı.

MAGAZİN

Yalova’ya içme suyu sağlayan Gökçe Barajı son yağışlarla birlikte yüzde 69 doluluk oranına ulaştı. Barajdan su tahliyesine devam ediliy