Antikacılar Çarşısı’nı Hizmete Sunuldu Antikacılar Çarşısı’nı Hizmete Sunuldu
Alınan bilgiye göre, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Trafik Ekipler Amirliği’nde görevli polis memuru T.U (30) dün akşam Kağıhane Sultan Selim Caddesi’ndeki evine bırakan komiser, bugün ekip aracıyla devriyeye çıkmak için polis memurunun evine geldi. Ancak Uyguner’e bir türlü ulaşamayan komiser, daha sonra polis memurunun evine çıktı.

Polis memurunun telefonunu arayan komiser, telefonun çaldığını ancak içeride bir hareketlilik olmadığını fark edince evin kapısını açarak içeri girdiğinde Uyguner’in cansız bedeniyle karşılaştı. Komiserin durumu ekiplere bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis memuru geldi. Daha sonra olay yerine gelen inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken, polis memuru T.U Zonguldaklı ve bir yıllık evli olduğu, eşinin de memleketinde olduğu öğrenildi.

Polis memuru ile dün muhabbet ettiklerini belirten Yasin adlı esnaf, “Muhabbet ettik, 18 saat çalıştığını söyledi. Şakalaştık, ‘yorgunum yatacağım’ dedi. İki poğaça aldı gitti. Daha sonra sabahta öldüğünü öğrendik. Buralara gelip gidiyordu” dedi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim