İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
 İzmir karşıyaka tünellerinde minibüs yandı. . İzmir çevre yolunda Karşıyaka istikametinden bornova istikametine giden yol üzerinde bulunan bayraklı tünellerinde minibüs seyir halinde alev aldı. 

Olay yerinden seyir halinde bulunan diğer araç sürücüleri ve yolcuları hızla diğer tüpe geçmeye çalıştı. Bu esnada yoğun dumandan etkilenen çok sayıda kişi tünellerden çıkmaya çalıştı. İzmir haber ajansı olarak olay yerinde yaptığımız canlı çekimde olayın dehşetini gözler önüne serdi. Aaraç sürücüleri diğer araçlardaki çocuk ve kadınları çıkarmak için canımızı tehlikeye attık. 

Olya yeri çok korkunçtu. hemen önümüzde araç yanmaya başladı. Çok korktuk ölü varmı bilemiyorum ama çok sayıda kişi dumandan etkilendi. 

Olay yerine çok sayıda mabulans ve itfaiye gönderildi. 

Minibüsteki yangına müdahale eden Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde görevli 2 işçi dumandan etkilendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan işçilerin durumunun iyi olduğu belirtildi. 

VALİDEN AÇIKLAMA
İzmir Valisi Mustafa Toprak akşam saatlerinde meydana gelen olayla ilgili Twitter üzerinden açıklama yaptı. Vali Toprak'ın açıklaması şöyle: "Karşıyaka-Bornova istikametindeki Çevre Yolu üzerinde tünel içerisinde minibüsün kendiliğinden yanmaya başlaması nedeniyle tünel kapatıldı. İtfaiyenin ve karayolları ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Tünel her iki istikamette 21:45 itibariyle yanan aracın kaldırılması sonrası trafiğe yeniden açılıyor.2 kişi dumandan etkilendi.Minibüsteki 15 yolcuda herhangi bir yaralanma ve olumsuzluk yoktur. İtfaiyenin ve karayolları ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Kaza anında tü
Editör: TE Bilişim