Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Bu yıl 8 -10 Ağustos'ta denk gelen Ramazan Bayramı'nda yine sevilen sesler sahne alırken çok renkli gösteriler de düzenlenecek. Öte yandan bayramı daha uzun yapmak isteyen tatilciler ise birkaç gün öncesinden izinlerini alarak tatil beldelerin yolunu tutacak. Fakat bayramın tadı tatil belderinde de yaşanacak çünkü ünlü isimler Ege'nin tatil beldelerini de renklendirecek. Otel, beach club ve restoranlar herkese uygun fiyat seçenekleri sunarak da tatilcilere kolaylık sağlıyor. 

KİM NEREDE?
Ramazan Bayramı'nı dolu dolu geçirmenize olanak sağlayan birçok etkinlik sizleri bekliyor. 
Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden Bengü 9 Ağustos'ta Foça Bueno Beach Club't sevenleriyle buluşacak. Aranjör Erdem Kınay'ın eşlik edeceği konser, izleyenlere unutulmaz bir akşam yatacak. 
Foça Mambo Beach Club ise 8 Ağustos'ta ünlü DJ Tarkan'ı ağırlayacak. 
Dünyanın en iyileri olarak kabul edilen Tiesto, Paul Oakenfold, Armin van Buuren, Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Deep Dish, Roger Sanchez, Dave Seaman, Danny Howells, Steve Lawler, Seb Fontaine, Markus Schulz, Lee Burridge gibi dj'lerle yurtiçi ve yurtdışındaki organizasyonlarda birçok defa aynı kabini paylaşan DJ Tarkan bayram coşkusunu müzikleri ve enerjisiyle zirveye taşıyacak.
Öte yandan Türk müziğinin güzel yüzlü şarkıcısı Sibel Can yepyeni şarkıları ve sevilen eski şarkı repertuvarı ile başramın 3. günü yani 10 Ağustos'ta Ilıca Otel'de sahne alacak. 
Türk Rock müziğinin önemli gruplarından Manga, Bayramın 3. günü 10 Ağustos'ta Manisa'da hayranlarıyla buluşacak. 
Konser, Cumhuriyet Meydanı'nda halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecek.
Türk besteci, aranjör ve müzik yapımcısı Ozan Çolakoğlu ise 8 Ağustos'ta İzmir'in yeni eğlence merkezi Camelot'ta en hareketli şarkılarını hayranları için çalacak. 
Ayrıca Camelot 9 Ağustos akşamı da Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden Tan'ı ağırlayacak. Tan, yeni çıkan "Sevda" albümünün şarkıları ve eski şarkıları ile İzmirli sevenleriyle buluşucak. 
Yine aynı mekanda Türk Pop Müziğinin kraliçesi Demet Akalın, bayramın 3. günü 10 Ağustos'ta sahne alacak. Akalın, yeni çıkan "Giderli 16" albümü ve en güzel şarkıları ile geceye damgasını vuracak.
Türk rock müziğinin önemli gruplarından ve sahne performanslarıyla herkesi kendine hayran bırak Duman, 10 Ağustos'ta Babylon Aya Yorgi Çeşme'de hayranlarıyla buluşacak.
Öte yandan yine Türk rock müziğinin en önemli seslerinden ve kendine has tarzıyla kendine hayran bırakan Hayko Cepkin, 10 Ağustos'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Çim Konserleri kapsamında İzmirli hayranlarıyla buluşacak. Konser, Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşecek. 
Altınoluk Antandros Amfiteatr, kısa sürede piyasanın aranan ismi olan güzel şarkıcı Gülşen'i 8 Ağustos'ta ağırlarken, 9 Ağustos'ta ise Duman'ı hayranlarını ile buluşturacak. 

Eğlenceli partiler
Konserlerin dışında tatilcileri keyifli partiler de bekliyor. 
Geride bıraktığımız yazın en eğlenceli partisi "Oldies But Goldies" Murat Abbas ve Murat Beşer komutasında 9 Ağustos'ta Babylon Aya Yorgi'de düzenlenecek. Geçmişte kalan günlerin enerjisini yeniden bedeninizde hissedeceğiniz "Oldies But Goldies" partisi ile Depeche Mode, The Cure, Madonna, A-Ha, Chic, Duran Duran, Cyndi Lauper ve daha fazlası bu partide... 

Metin Uca ve Tango konseri
Gösteri dünyasında beğeni toplayan Metin Uca, bayramın 3. günü 10 Ağustos'ta "Hakuna Matata" isimli oyunu ile Seferihisar'da tiyatroseverlerle buluşacak. Uca, kendine özgü mizahi eleştiri üslubuyla yaşadığımız gariplikleri anlattığı tek perdelik komedi oyunu ile Sığacık Kale İçi Açıkhava Tiyatrosu'nda perde açacak.
Tangonun tutkulu ve kışkırtıcı yönü Didem ve Sinem Balık'ın sesiyle sihirli bir hal alacak. Dünyada birçok konser veren OperaTwins-Didem ve Sinem Balık, tangonun yanı sıra Atatürk'ün sevdiği türküleri, müzikalleri bayrama özel repertuvarlarına kattılar. Görsel Şovlar ve danslarla sizleri baska bir diyara götürmeye hazırlanıyorlar.
Didem Sinem Balık ile Aşk ve Tango konseri 10 Ağustos'ta Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu'nda sanatseverler ile buluşacak.

Editör: TE Bilişim