Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı

İzmir Büyükşehir belediyesi yeni personel alımı yapacak mı

İzmir büyüşehir belediyesi önümüzdeki süreçte yeni personel alımları gerçekleştirecek mi sizler için belediyenin ilgili birimleri ile iletişime geçerek personel istihdamına yönelik olarak bilgi paylaşımında bulunacağız. Belediyeler belli dönemlerde rutin olarak sözleşmeli personel, memur, işkur görevlisi, taşeron personel ve geçici işçi olmak üzere birçok pozisyonda personel alımı gerçekleştirecektir. Yapılacak olan alımlarda personellerin nitelikleri ve personellere yönelik tüm detaylar ilanlarda belirtilmekte ve alımlar da ona göre yapılmaktadır. Büyükşehir belediyesi personel alım istihdamına göre önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl içerisinde de çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek Belediyenin personel alımı ilanlarına BURADAN ulaşabilirsiniz.
İzmir Büyükşehir Belediyesi iş ilanları sayesinde sisteme her giriş yaptığınızda en güncel iş ilanlarını görebilirsiniz. İzmir Büyükşehir belediyesi tarafından aranan personeller genellikle; geçici işçiler, temizlik işçileri ve kalıcı memur alımları şeklindedir. Bu konuda çok daha ayrıntılı bilgilere kavuşmak istiyorsanız, aşağıdaki linke tıklamanızı öneriyorum.
Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan İzmir, her geçen sene bir öncekine göre daha çok göç almakta ve merkez başta olmak üzere ilçelerinde de nüfus artmaya devam etmektedir. İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanları başlıklı yazımda sizler için ilçe belediyelerinin ilanlarına da yer vereceğiz.
İzmir’in İlçeleri
Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Cumaovası(Menderes), Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla
Yukardaki ilçeler ve belediyelerin Türkiye genelindeki alımlarına ise www.iskurpersonel.com anasayfasından ulaşarak kısa süre içerisinde başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 
 

Editör: TE Bilişim