13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
 İzmir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Kadri Kabak, basın toplantısında, Türkiye'de ilk kez bir kentin ekonomisini yine o kentin potansiyellerini harekete geçirerek üst düzeye çıkaracak örnek bir çalışmayı hayata geçireceklerini belirterek, “Bu zirvede iş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, üniversite ve meslek lisesi öğrencileri ile işletmeleri buluşturmak amaçlanmıştır. Zirveye katılan firmaların insan kaynaklarının, oluşturulacak görüşme alanlarında, işverenlerin ve hedef iş gücü kitlesine ulaşmasını sağlayacak, hem de iş gücünün işverene kolay ve etkili yolla buluşmasına yardımcı olacak. Ayrıca, gerçekleştirilecek panel, oturum ve söyleyişilerle katılımcılara kişisel gelişim konularında bilgi ve birikim aktarımını elde edecekler" dedi.
Vali Cahit Kıraç da, 1. İstihdam Zirvesi’nin İzmir için önemli olduğunu ve İzmir halkına büyük katkı sağlayacağını belirtti.
Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı 3 ve 4 nolu sergi salonlarında gerçekleştirilecek zirve, 8-9 Kasım tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


İzmir haberleri
Editör: TE Bilişim