Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla kanser hastalığına dikkat çekmek için ''Bir fidan yeşert bir hayat yaşat'' sloganıyla gerçekleştirilecek ağaçlandırma çalışmasıyla ilgili Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Biz Bize Yeteriz Oluşumu üyeleri "Mikrop Hikmet" lakaplı Hikmet Durmuş, Hayri Küçük, Babacan Pesenkurdu, Ersin Kuşkanat, Harun Cici, Arif Çayan, Özcan Gençelli, Hülya Sezgin ve ümitliyiz.com adına Mine Ergunay ve üyelerin katılımıyla protokol imzalandı. Mikrop Hikmet'in imza törenin de giyindiği kostüm ise dikkat çekti. Hikmet Durmuş, "Biz Bize Yeteriz Oluşumu" olarak kanser hastalığına dikkat çekmek istediklerini ve bunun için farklı bir proje geliştirdiklerini söyledi. Durmuş, 29 Nisan'da, kanser hastası ve yakınlarının oluşturduğu bir sosyal platform olan ümitliyiz.com üyeleriyle birlikte "Biz Bize Yeteriz Korusu"nda fidan dikeceklerini belirtti.
Törende korunun ilk 250 fidan bağışı işadamı Salim Çiftçi'den geldi. Bağışı Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol'a teslim eden Çiftçi, herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti. Gençol, "Biz Bize Yeteriz Korusu"nun Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasında tesis edileceğini belirterek, "Ormanların insanlar üzerinde çevre psikolojisi ile ilgili çok olumlu katkıları var. Bu anlamlı çalışma ile yeşeren her fidan yeni bir umut olacaktır" dedi.
29 Nisan'da kahvaltıyla başlayacak ve defile, dans ve şarkılarla devam edecek etkinlikte, Ege Orman Vakfı işbirliğiyle Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasında fidan dikimi yapılacak.

Editör: TE Bilişim