İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Operasyonda, 7 kilo 900 gram esrar maddesi ele geçirilirken olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı.  İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, bir grubun Doğu ve Güneydoğu illerinden İzmir’e uyuşturucu madde getirdiğini tespit etti. Takibe devam eden ekipler suç örgütüne yönelik İzmir ve Şanlıurfa’da belirlenen yerlere eşzamanlı operasyon yaptı. Operasyonda, 7 kilo 900 gram esrar maddesi ve 1880 adet extacy hap ele geçirdi.

Extacy hapın İzmir’in Bornova ilçesinde polislerin yaptığı rutin denetimde durumundan şüphelenilen G.U adlı zanlıda yapılan aramalarda çıktığı belirtildi. Operasyonlarda 9 kişi daha gözaltına alındı. Uyuşturucu şebekesi elebaşı olarak ileri sürülen felçli D.K’nın adliyeye gönderilirken yürümekte güçlük çektiği gözlendi. Her iki olayda gözaltına alınan toplam 10 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada aynı gruba yönelik daha önceki operasyonda 13 kişinin tutuklandığı belirtildi. Yapılan çalışmalarda polisin daha önce düzenlediği operasyonlarda 164 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirdiği tespit edildi.


Editör: TE Bilişim