Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü Konseriyle Kutlayacak
Toplantının açılış konuşmasını yapan Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, Foça Kent Konseyi’nin kuruluşundan bugüne gerçekleştirdiği etkinlikler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Aliağa ilçesinde kurulması planlanan termik santralin masaya yatırıldığı toplantıda, İzmir Kent Konseyleri Birliği olarak termik santralin yapımına engel olma adına uzun bir süredir yürütülen çalışmaların aynı kararlılıkla devam ettirilmesi yönünde karar alındı.

İzmir Kent Konseyleri Birliği’nin son bir yıllık çalışmalarının da değerlendirildiği toplantıda birliğin Dönem Sözcüsü Yakup Öztürk, “Geride bıraktığımız bir yıllık süre boyunca yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantının son maddesi gereği, İzmir Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu seçimleri yapıldı. Çarşaf liste ile yapılan seçimler sonucunda Ferdan Çiftçi, Bahadır İnanlı, Salim Çetin, Metin Erten, Halil Serbes ve Ferah Erim yeni üyeler olarak belirlendi.

Toplantı sonrası Birlik üyelerini yemekte ağırlayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, konuklarına Foça’nın tarihi mekanlarını da gezdirdi. Foça’ya özgü hediyeler de takdim eden Demirağ, Foça Kent Konseyi’nin İzmir Kent Konseyleri Birliği toplantısına ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sizleri Foça’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Foça Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Editör: TE Bilişim