13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Tüm stresi ve heyecanı ile yaşanan Lisans Yerleştirme Sınavı’nın ardından tercih yapacak adaylar için bilgi almak ve karar vermek artık daha kolay. Üniversite adaylarının gelecek yaşamlarına yön verecek, kariyerlerini belirleyecekleri bu günlerde ihtiyaç duyacakları profesyonel destek İzmir Üniversitesi’nden geliyor.

İzmir Üniversitesi Tercih Merkezi, 17 Temmuz’a kadar hafta sonu dahil her gün, 09.00-18.00 saatleri arasında rehber öğretmenleri ve her bölümden akademisyenleri ile 20 ayrı masada üniversite adaylarının hizmetinde.


Adayların puanlarının değerlendirilmesinin yanı sıra uzmanlar, öğrencilerin kişisel eğilimleri, zevkleri, karakter özellikleri ile seçmek istedikleri bölümler arası uyumu değerlendiriyor, iş dünyasının beklentileri ve mezuniyet sonrası kariyer olanakları hakkında bilgi veriyor. Adaylar, kendilerini ağırlayan İzmir Üniversitesi öğrencilerinden üniversitenin eğitim, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci kulübü etkinlikleri hakkında bilgi edinme fırsatı buluyor.

İzmir Üniversitesi’nin 7 fakülte, 3 yüksekokul, 3 enstitüsünde verilen eğitimler hakkında bilgi almak isteyen adaylar sorularının yanıtlarına www.izmir.edu.tr adresi ve 232 246 49 49 numaralı telefondan da ulaşabiliyor.

Editör: TE Bilişim