Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
 
Büyük Taarruz’un 91’inci yılında Konak’ta balkonlar, pencereler ve dükkanlar Atatürk baskılı Türk bayraklarıyla donandı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın armağanı olarak vatandaşlara ulaştırılan bayraklar 30 Ağustos Zafer Bayramı için yerlerini aldı.
30 Ağustos coşkusunu İzmir’den toplumun bütününe yayılacağını söyleyen ve en güzel mesajı Ata’sının izinde ilerleyen gençliğin vereceğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Zafer Bayramı’nı kutlayarak şöyle konuştu:
“İzmir Büyük Ata’yı tutkuyla seven, ilkelerinden ödün vermeyen, devrimlerine sahip çıkan bir kent. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamak İzmir’e yakışır. Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni, sadece vatanı kurtarmak değil toplumu her şeyiyle ayağa kaldırmak, ilerletmek ve geliştirmek için için o derin, zahmetli ama bir o kadar da sevgiyle, inançla sürdürülen yolculuğu anlamak, bir kez daha hatırlamak için en güzel günlerden biri 30 Ağustos. 10 Kasım’da Konak’ta 50 bin kişiyle Atatürk portresi oluşturarak Ata’sına sahip çıkan İzmirliler, 30 Ağustos’ta da bayraklarıyla, Atatürk posterleriyle o coşkuyu İzmir’den tüm topluma yansıtacaklar.”







Editör: TE Bilişim