AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL BAYRAM ETKİNLİKLERİ

      Her zaman ziyaretçilerini özel hissettiren etkinliklere ev sahipliği yapan Agora Alışveriş Merkezi, her yıl olduğu gibi bu Bayramda da 7’den 70’e herkesin keyifli bir bayram geçirmesi için dopdolu bayram programı ile ziyaretçilerini bekliyor. %50’a varan indirim ve kampanyaları ile bayram öncesinde de bayramı yaşatacak olan Agora Alışveriş Merkezi, her yıl olduğu gibi bu sene de minik ziyaretçileri eğlenceli etkinlikler ile ağırlayacak.


Ramazan Bayramı boyunca dopdolu etkinlik ve kampanyaları ile ziyaretçilerine unutulmaz bir bayram yaşatacak olan Agora Alışveriş Merkezi, Bayramın 2. Günü saat 10.00’de kapılarını misafirlerine açacak ve bayram süresince alışveriş keyfi %50’a varan indirimlerle sürecek. 15-16-17 Haziran tarihleri arasında Ramazan Bayramı’na özel olarak hazırladığı bayram etkinlikleri ve sürprizlerle ziyaretçilerini karşılayacak olan Agora Alışveriş Merkezi; 16-17 Haziran tarihlerinde saat 14:00-18:00 arasında, Şeker bayramı tebrik kartı yapımı ve şeker bayram çantası yapımı, etkinlikleri ile 3 gün süresince Bayramı minikler için unutulmaz kılacak.

16 ve 17 Haziran tarihlerinde ise miniklerin çok sevdiği Emoji Çocuk Tiyatrosu saat 15:00 ve 17:00 seanslarında A Blok Etkinlik alanında olacak!
Emoji Çocuk Tiyatrosu, ile hepimizin telefonda sıklıkla kullandığı emoji’lerin dünyasına yolculuk yapacak olan çocuklar için bu bayram unutulmaz olacak. Emoji Çocuk Tiyatrosunun konusu, iki yakın arkadaş olan Kate ve Petra, Emojilerin dünyasını çok merak ettikleri için Emojinyaya gitmek isterler. Oyunun sonunda duygularının daha gerçek olduğunu anlayan çocuklar çok eğlenceli bir maceranın içinde kendilerini bulurlar.

Emoji  Çocuk Tiyatrosu Bayramın 2. Ve 3. Günleri 2 seans olmak üzere sergilenecek.

Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık


Agora Alışveriş Merkezi’nde Bu Bayramda da Birçok Markada Özel İndirim ve Kampanyalar Sizleri Bekliyor…

Eşsiz lezzetlerin sunulduğu, yeşillikler içerisinde havuz başı keyfine eşlik eden restaurantları ile sevdiklerinizle birlikte bayramın keyfine Agora Alışveriş Merkezi’nde varabileceksiniz. Tatlı ve kahve molası vermek isteyenler için ise bu bayramda da Agora’nın keyifli cafeleri buluşma noktası olacak. En trend ürünlerin satıldığı moda markalarını bünyesinde bulunduran Agora Alışveriş Merkezi’nde bu bayramda da birçok markada %50’a varan çok özel indirim ve kampanyalar sizleri bekliyor olacak.
 
 Agora Avm Bayram Haftası Boyunca 23:00’a Kadar Açık…
15-16 Haziran tarihleri arasında Agora Alışveriş Merkezinde alışveriş keyfi saat 23:00 kadar devam edecek. Bayramın ilk günü ise kapılarını saat 13:00’de açacak olan Agora Alışveriş Merkezi Bayramın 3. Günü olan 17 Haziran tarihinde saat 22:00’ye kadar hizmet verecek.

Editör: TE Bilişim