Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Yıllardır tüketicilerin hayatına birçok yenilik katmış ve onlara yeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz ülkemize dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak” dedi.

Beko müşteri deneyimini ön plana çıkaran yeni nesil mağazacılık atağına İzmir’de açtığı 6 mağaza ile devam etti.

Beko’nun İzmir’deki yetkili satıcılarından Özmak Mühendislik, Dalbudak Ticaret, Anadolu Mağazacılık, Delikanlı Ticaret, Beş Yıldız Otel Ekipmanları ve 3 Boyut Enerji Sitemleri, 27-28 Eylül’de Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer katıldığı törenlerle faaliyete başladı.

Beyaz eşya ve tüketici elektroniği sektöründe dijital dönüşüme öncülük ettiklerini söyleyen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Yıllardır tüketicilerin hayatına birçok yenilik katmış ve onlara yeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni konsept mağazalarımızda tüketicilerimizi yüksek teknolojiye sahip yenilikçi tasarımlarla buluştururken, müşteri deneyimini de zenginleştiriyoruz. Tüketici odaklı ayrıcalıklı uygulamalarımızla donatılan mağazalarımız dijital perakende dönüşümü yolculuğumuzda önemli adımlar teşkil ediyor. Hedefimiz ülkemize dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak. Yetkili satıcılarımızı bu konuda destekliyor ve teknolojik anlamda en ileri perakende uygulamalarını hayata geçiriyoruz”diye konuştu.

Beko’nun dünyada farklı pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturan konsept mağazaları, geniş ürün yelpazesi ve en yenilikçi ürünleriyle mükemmel müşteri deneyimi sunuyor.

İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Editör: TE Bilişim