Performansının yanı sıra yıllara meydan okuyan güzelliği ile de herkesi büyülemeyi başaran Candan Erçetin, dillere dolanan şarkıları ile de kendisini dinlemeye gelen misafirlerine tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti. İki farklı kıyafetle çıktığı İzmir Kültürpark Açıkhava konserinde baştan sonra seyirlik bir şova imza atan Erçetin, enerjisi ile müzikseverlere parmak ısırttı.

İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak İzmir Saat Kulesi Epilepsi İçin Mor Renkle Işıklandırılacak

Konserinin ilk bölümünde duygusal şarkılarla romantik rüzgarlar estiren başarılı sanatçı, repertuvarına dahil ettiği Fransızca şarkılarla hayranlarına sürpriz yaptı. İlk bölümün sonunda ''Şimdi daha fazla hareket edeceğimiz, hatta belki de oynayacağımız bölüme geçiyoruz.'' sözleriyle kıyafetini değiştirmek için kulisine geçen Candan Erçetin, konserinin ikinci yarısına çıplak ayakla devam etti. Balkan ezgileri ile etkinlik alanını dolduran yüzerce kişiyi coşturan Erçetin bir ara darbukanın başına geçerek ritim şov yaptı. Yoğun alkışları orkestranın takdimiyle kesen başarılı sanatçı kendisine eşlik eden vokalleri ''her birinin farklı işleri var. Kimi sigortacı, kimi hemşire, kimi sağlık yöneticisi... Onlar Cep Sahne Vokal Atölyesi'nin öğrencileri. Hepsine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.'' sözleri ile tanıttı.

Yaklaşık iki saat kaldığı sahneden alkışlar arasında inen Candan Erçetin, seyircilerin alanı terketmeyerek tezahüratlarla kendisini sahneye davet etmesi üzerine bir kez daha sahneye geri döndü. ''Demek gitmeye niyetiniz yok. Açıkçası bende pek niyetli değildim. Haydi devam edelim.'' diyerek programını yarım saat daha uzatan Erçetin, konserini kıvrak balkan ezgileri ile noktalarken hayranlarını 20 Ekim 2018'de Antalya Konyaaltı Açıkhava Sahnesi'nde vereceği konsere davet etmeyi de ihmal etmedi.

Editör: TE Bilişim