Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı

              İzmir'in Konak ilçesinde, annesinin evinde oturduğu esnada sokaktan gelen silah sesleri üzerine sokağa çıkaraj kavgayı ayırmak isteyen 42 yaşındaki polis memuru Şenol Gültekin, bıçakla ağır yaralandı.

Annesinin evine ziyarete gelen polis memuru Şenol Gültekin evde oturduğu esnda sokaktan gelen silah sesleri üzerine dışarıya çıktı.

Kavgayı ayırmak için müdahalede bulunan Gültekin, kavganın taraflarından olan 25 yaşındaki Şahsine Dikenlibudak tarafından 4 bıçak darbesiyle yara aldı. Ardından belindeki tabancasını çeken Gültekin kendisini bıçaklayan kadını karnından vurdu.

Kanlar içinde yere yığılan Gültekin ve Dikenlibudak'ı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Gültekin'i ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Dikenlibudak'ı ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Tedavi altına alınan yaralılardan Gültekin'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, yaralı kadının ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili bir şüphelinin de arandığı öğrenildi

Editör: TE Bilişim