Peki promosyon nedir sorusundan başlayalım o zaman. Mavi yeşil ajans firmasının promosyon sorumlusu Seher hanımla uzun uzun konuştuk sizin için. Şimdi seher hanıma kulak verelim.

PROMOSYON NEDİR

Promosyon firmaların mevcut müşterilerini onur etmek, kendi marka değerlerini korumak ve bilinirliliği artırmak için yapılan ürünlerdir. Bu ürünler sadece mevcut müşterilere değiş, yeni müşterilere de sunulur. Böylece hem Türk kültüründe yeri olan hediyeleşmek adedini yerine getirirken, müşterinizin elinde sizin ürününüz olur. Burada amaç promosyon İzmir ürünlerinde müşterilerinizin beğendiği ürünü yaptırmaktır. Yani müşteri hedef kitlenize göre promosyon yaptırmaktır.

Çünkü her müşteriniz, müşterinizin iş alanı, çalışanları farklıdır. Eğer her müşteriye aynı ürünü sunarsanız bu size iyi bir getiri kazandırmayacaktır. Çünkü hem iş verene hem çalışana aynı promosyon ürünleri İzmir yapmak doğru olmaz. Bura da en önemli olgu aslında müşterinizin kendini özel hissetmesi. Yani kişiye özel promosyon. Bu promosyon ürünleri gerçekten çok etkili olmaktadır ve çoğunlukla geri dönüşleri harikadır. Bunu bizzat yaşayanlardan birisiyim.

PROMOSYON ÜRÜNLER

Peki seher hanım promosyon ürünlerinden bahsedelim biraz.

Promosyon ürünlerimiz ve bu ürünlerin çeşitleri ve tabii bunların renkleri ile beraber on binleri bulmaktadır. Ancak ana başlıklar halinde gidecek olursak bazılarını sizlere tanıtmak isterim.

PROMOSYON AJANDA 2019

2019 Ajanda modellerinden başlayalım. Ajanda hepimizin bildiği içerisi tarihli özel üretim olan dış kısmı deriden üretilen defterlerdir. Yılbaşı itibari ile kullanılmaya başlanır ve yıl sonuna kadar kullanılır. Bu süre içerisinde her güne bir sayfa olması nedeni ile 336 sayfadır. Hafta sonları tek sayfa olarak tasarlanmıştır. Bunu dışında kapak içlerinde birçok bilgi vardır. Ajandalar malzemesi ve kullanış amacı, boyutu ve kalitesine göre fiyatlandırılmıştır. Promosyon ajanda fiyatlarını web sitemizden inceleyebilirsiniz. Mavi yeşil ajans olarak birçok ajanda modeli stoklarımızda mevcuttur.

PROMOSYON KALEM

Promosyon kalemler metal kalem, plastik kalem ve kurşun kalem olmak üzere 3 kısma ayrılır. İlk olarak metal kalemlerden söz edelim isterseniz. Metal kalemler dış gövdelerinden adını almıştır. Gövdeleri metal olduğu için baskı olarak lazer baskı yada renkli uv baskı yapılmaktadır. Adetli olarak satılmaktadır. Web sitemizde promosyon kalem İzmir ürünlerimiz mevcuttur. Hem fiyat olarak hem kalite olarak metal kalemlerimiz çok özel ürünlerimizdir. Metal kalemlerimiz stoklarda vardır ve satışa hazırdır. Metal kalem çeşitlerimiz ve stoklarımız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

PROMOSYON PLASTİK VE KURŞUN KALEMLER

Plastik kalemler de adını gövdesinden almaktadır. Yani gövdeleri plastik olduğu için bu ismi alırlar. Metal kalemlere göre daha ucuz kalemlerdir. Tabi arada kalite farkı da var malum. Plastik kalemlere tampon baskı ve renkli uv baskı yapılmaktadır. Plastik kalem modellerimiz stoklarımızda mevcuttur. Plastik kalem İzmir ürünleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yine kurşun kalem İzmir ürünleri stoklarımızda mevcuttur ve bizimle iletişime geçerek sipariş verebilirsiniz. Kurşun kalemler silgili, silgisiz, siyah, ham ağaç, beyaz, yuvarlak ve kare modelleri ile hazır ürünlerdir.

PROMOSYON SAATLER

Promosyon saatler çok başarılı promosyon ürünleridir. Müşterilerinizin duvarında en özel yerde yıllarca kalacak şekilde tasarım ve baskı yapılmıştır. Bu sizin için büyük bir prestij kazanımıdır. Çünkü müşterilerinize gidecek rakip firma yetkilileri ve elemanları sizin saatinizle karşılaştığında sizin müşterinizle olan samimiyetinizi anlayacaktır. Böylece hem pazar payınızı koruyacak, hem de müşterilerinizin iş yerine gelen herkes sizin markanızı tanıyacaktır. Promosyon saat İzmir ürünlerini web sitemizden inceleyebilirsiniz. Bol çeşit ve kaliteli malzemeden üretilen saatlerimiz görmeden sipariş vermeyin. Ayrıca 2019 saat modellerimizi mutlaka inceleyin.

PROMOSYON DEFTER

Promosyon defterler ajandalar gibi deri kapak ve iç yapraklardan oluşan şık ürünlerdir. Tek farkları tarihsiz olmalarıdır. Ayrıca defter çeşitleri ajandalardan daha fazladır. Defterler daha az kalınlıkta ve ölçüde olduğu için çantanızda taşınabilir. Mavi yeşil ajans olarak promosyon defter modelleri için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Zengin defter çeşitleri ce 2019 defter modellerini inceleyerek sipariş verebilirsiniz.

PROMOSYON POWERBANK

Promosyon powerbank 2019 son yıllarda promosyon sektörüne giren çok özel ürünlerdir. Bu ürünler telefonların şarj edilmesine yarar. Böylece telefonun bataryası daima dolu kalır. Sizin avantajınız ise müşteri sizin logonuzu sürekli yanında taşır. Yani masasının üstünde. Onu diğer arkadaşlar da görür. Böylece her an etkileşimde bulunmuş olursunuz. Ayrıca müşterinizin büyük bir sıkıntısını gidermiş olursunuz.

USB FLASH BELLEK

Usb flash bellek modellerimiz oldukça fazla bu yıl. Özellikle 8gb ve 16cb ürünlerimiz sürekli kampanyada. En özel flash bellekler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Usb bellek çeşitlerinin fiyatlarını iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

PROMOSYON BARDAK

Promosyon bardaklar özellikle ofis ve çalışma ortamlarında kullandığımız porselen ve seramik bardaklardır. Bu bardaklardan toplu halde şirket için ve tek tek kişiye özel üretim yapılmaktadır. Porselen bardak çeşitlerimizi web sitemizde görebilirsiniz.

PROMOSYON ANAHTARLIK

Promosyon anahtarlık modellerimiz bu yıl oldukça fazla. Yeni dönemde hem özel üretim anahtarlık hem hazır elimizde stoklu bulunan anahtarlıklar var. Hem metal anahtarlık, hem plastik ve özel döküm anahtarlık çeşitlerimiz. Çok. Anahtarlıklara lazer baskı ve domeks etiket baskı ile logonuzu yazabiliriz.

Promosyon anahtarlık İzmir çeşitlerine web sitemizden ulaşabilirsiniz.

TAKVİM 2019

Bu yıl takvim kataloğumuzu erken çıkardık. İstedik ki müşterilerimiz aralık ayına sıkışıp kalmasın. Çünkü aralık ayında çok yoğun oluyoruz ve herkesin işi acil hale geliyor. Bu da bizim üretim takvimini etkiliyor tabii.

Takvim çeşitleri yine çok bu yıl. Gemici takvimler yine ön planda. Bu yıl mukavva sıvama gemici takvim üretiyoruz. Yine karton sıvama gemici takvim modelleri var. Yine normal gemici takvimler var. Hepsi spiralli ve firmaya özel üst karton baskılı. Tabii sakallar normal baskılı.

Yine masa takvimleri tamamen müşteriye özel olarak üretiliyor. En önemli ayrıntı müşteri numunesine göre üretim yapabiliyoruz. İstediğiniz takvimi getirin üretelim.

Sümen takvimleri, masa takvimleri ve dört yaprak takvimler de cabası tabii. Poster takvimlerimiz çok şık yine bu yıl. Ayrıca firmaya özel poster takvimleri üretiyoruz.

Promosyon özel kalem setleri var tabii. Kişiye özel hediyelik ürünler bunlar kişi ismini yazabiliyoruz. Yine çok şık setlerimiz var hediye için hepsini web sitemizden inceleyebilirsiniz. Promosyon.maviyesilajans.com sitemizden bütün ürünlerimiz inceleyebilir, ürün hakkında fiyat alabilirsiniz.

Yine masa setleri ve masa sümenleri, özel geri dönüşümlü kalemler ve defterler var bu yıl. Tohumlu kalem 2019 ürünlerimiz var. Çok özel hem geri dönüşüm hem de tohumlu. Çok anlamlı bence.

Yine çakmak modellerimiz, çakı modellerimiz, promosyon kartvizitlik modellerimiz, promosyon fener modellerimiz var. Bu ürünlerimizi web sitemizde bulabilirsiniz.

Evet burada sayamadığımız yüzlerce ürün var tabii. Oto kokusu mesela çok özel bir ürün. Not tutucular yine. Telefon ve tablet standları var bu yıl.

Peki seher hanım bu ürünlere yapılan baskılardan da bahsedelim biraz.

Evet tabii promosyon baskıları onları da anlatalım.

PROMOSYON BASKI ÇEŞİTLERİ

SERİGRAF BASKI

Serigrafi baskı her türlü malzemeye ve her türlü yüzeye uygulanabilmektedir. Serigraf baskı tekniği ile yuvarlak baskılar yapılabilir. Aynı zamanda ofset baskı yapılamayan kumaş, metal, seramik ve cam gibi malzemelere baskı serigrafi ile yapılır. Serigrafi endüstrinin olmazsa olmazları arasına girmiştir. Bizim promosyon ürünlerimizde serigraf baskı tekniği çok önemli bir yer tutmaktadır. Geniş zeminli plastik ürünler, metal ürünler, kumaş ürünler serigrafi baskı tekniği ile basılmaktadır. Serigraf baskı tek renk tek renk olarak basılmaktadır. Serigraf tekniği birçok promosyon malzememizde kullanılan baskı tekniğidir.

Ajandalar ve defterlerde, saatlerde, masa üstü ürünlerde, evrak çantaları, şemsiyeler, dijital ürünlerde, geri dönüşüm ürünlerinde, masa setlerinde, porselen ve seramik ürünlerinde, kalem setlerinin kutularında, mausepad, bardak altlığı, balonlar, açacaklar, plaketler, küllükler, fenerler, çakılar, aynalar, şapkalar, personel kıyafetleri, bez çantalar ve birçok üründe kullanılmaktadır. Serigraf baskı tekniği, çok eski zamanlardan günümüze kadar gelen bir tekniktir. Bu teknikle birçok promosyon ürünümüze baskı yapılabilmektedir.

Serigraf baskı ile yapılan baskılar en çok tercih edilen baskılardır. Baskı yapılan alanın büyük olması, büyük zeminli ürünlerde baskı tekniğini kolaylaştırmıştır. Her promosyon ürünümüz düz, detaylı, ölçülü, değildir. Çeşitli ebatlarda ve ölçülerdeki promosyonlarımıza baskı serigraf baskı tekniği ile yapılmaktadır.

Daha çok metal bir çerçeveye gerilen çeşitli türdeki polyester ipek kumaşının foto film emülsiyon denilen film tabakasıyla kaplanıp ışıkta pozlanıp sonra basılması gereken grafik, bu kumaşa bir şablon gibi çıkar. Işığa duyarlı bölgeler suyun yardımı ile boşaltılır ve hassas bir şablon oluşturulur. Bu işleme biz kalıp deriz. Hani kalıp parası dediğimiz işte bu ürünün bedelidir. Bu kalıp bir ragle dediğimiz alet yardımıyla baskı yapılır. Baskılar Kurumaya bırakılır. Bu şekilde baskılar bitirilmiş olur. Sizi de İzmir gıda çarşındaki iş yerimize bekliyoruz.

TAMPON BASKI

Tampon baskı yüzeyi düz olmayan ürünlere baskı yapabilme tekniğidir. Tampon baskı tekniği ile bombeli ürünler, plastik kalemler, yuvarlak ürünler zemini kalın olan malzemelere baskı yapılabilmektedir. Plastik kalemler tampon baskı yöntemi ile basılmaktaydı. Tek renk iki renk ya da üç renk olarak basılabilmektedir.

Ancak renkli baskı tekniği çıktıktan sonra plastik kalemlere renkli baskı tekniği ile baskı yapılmaya başlanmıştır. Ancak tek renk baskılar tampon baskıda daha az maliyetli olduğu için bu baskı tekniği kullanılmaktadır. Baskı tekniği çok zor olmasına ve uzun sürmesine rağmen yine de çok kullanılan tekniklerdendir.

Tampon Baskı tekniği ile plastik kalemlik, kağıtlık, masa saatleri ve plastik kalemler bu guruba dahil edilebilir. Tampon baskı ile yapılan baskılar, kullanılan boya ve malzemeyle daha kalıcı hale gelebilir ve daha sağlıklı olabilir.

SICAK BASKI

Sıcak Baskı; Promosyon ürünlerinden ajanda, organizer, defter, deri ürünler, çantalar, deri anahtarlıklar üzerine pres tekniği ile baskı yapmaktır. Baskısı yapılacak ürünün kalıbı çıkarılarak pres makinasına takılır. Makina ısıtılarak belli bir sıcaklığa çıktıktan sonra baskı yapılacak malzeme üzerine pres tekniği ile uygulama yapılır.

Böylece deri ya da eşdeğer ürünler üzerine çok güzel baskı yapılmış olur. Sıcak baskı tekniği; yeni yıl ürünü olan ve bütün yıl boyunca kullanılan ajandalar ve defterlere en sık yapılan baskıdır. Burada baskı tekniğini iyi bilen ustalarla çalışılmalıdır.

Çünkü yapılan baskıda sıcaklık çok iyi ayarlanmalıdır. İstenilen sıcaklığa ulaşılmadan ve derinin hassasiyeti ayarlanmadan yapılan baskılar istenilen sonucu veremez. Sıcak baskı maliyeti diğer baskı tekniklerine göre biraz daha maliyetlidir Sizleri de İzmir Gıda Çarşısındaki iş yerimize bekliyor. Ajanda modellerimizi incelemenizi, beğendiğiniz modellerin üzerine sıcak baskı tekniği ile baskılarınızı yapalım.

LAZER BASKI

Lazer Baskı; Özellikle cam, metal, ahşap, Pleksiglass ve benzeri ürünlerin üzerine lazer ışık gücü ile kazıma tekniğidir. Özellikle metal kalemlere, metal etiketlere, metal usb belleklere baskı yapılmaktadır. Promosyon ürünlerinin metal olanlarına lazer markalama yapılmaktadır. Lazer markalama tekniği metal yüzeye yansıtılan ışık sayesinde yapılmaktadır. Işığın seviyesini iyi ayarlamak gerekir.

Çünkü bu şekilde yapılan baskı istenildiği gibi olmayabilir. Onun için yapılan baskı, hem işini bilen ustalar tarafından yapılmalı, hem de lazer markalama makinası kaliteli olmalıdır. Lazer markalama, ahşap ürünler de uygulanmaktadır. Ahşap ürünlerin üzerine yine kazıma tekniği ile baskı yapılmaktadır. Pleksiglass malzemelerin kesiminde lazer kullanılmaktadır.

Lazer markalama cam bardaklarda ve promosyon cam ürünlerde de kullanılmaktadır. Lazer markalama diğer baskı çeşitlerine göre daha maliyetlidir. Lazer markalama ile metal kalemlere baskı yapılabilmektedir. Renkli metal kalemler üzerine yapılan kazıma ile altındaki renge göre baskı çıkmaktadır. Lazer kazıma tek tek isim yazımında kullanılan en uygun ve en etkili yöntemdir.

Bu yöntemle, vip ürünlerin, kalem setlerinin, kartvizitliklerin ve buna benzer özel ürünlerin üzerine lazer kazıma ile isme özel baskı yapılabilmektedir. Sizde müşterilerinize sunacağınız özel ürünlerinizi lazer kazıma ile baskı yaptırabilir, metal kalemler, pleksiglass ürünler, ahşap ürünler, usb bellekler, cam ürünlerin daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz.

UV RENKLİ BASKI

UV baskı tekniği; teknolojinin gelişmesiyle beraber ortaya çıkan bir baskı çeşididir. Her ürüne belli bir kalınlığa kadar olmak koşulu ile renkli baskı yapabilen bir tekniktir. Özellikle kurumsal firmaların logo ve kurumsal renklere olan bağlılığından dolayı yoğun çalışmalar sonucunda uv baskı tekniği ortaya çıkmış, zamanla promosyon ürünleri için küçük makinalar üretilerek büyük bir sorun çözülmüştür.

Özellikle plastik ürünlere daha az maliyetle baskı yapabilen bu makinalar, metal, ahşap ve cam ürünlere de baskı yapabilmektedir. Renkli baskı tekniği ile artık birkaç işlem yapmadan direk baskı yapılacak malzemeler makinalara dizilerek istenilen baskı yapılmaktadır.

Bu teknik ilk başlarda çok pahalıya mal olsa da artık promosyon ürünlerine baskı maliyetleri ciddi oranda düşmüştür. Kalemler, çakmaklar, flash bellekler bu ürünlere sadece birkaç örnektir. Maliyetine çok takılmadan şık ve özel bir tasarımı baskıya aktarmak istiyorsanız renkli baskı tekniği tam size göre demektir.

DAMLA BASKI

Damla baskı ya da diğer adıyla damla etiket; Çıkartma kağıda (arkası yapışkanlı olur) basılarak hazırlanmaktadır. Genelde epoksi olarak malzemenin üzerine dökülür. Yarım kesim yapılır. Malzeme yarım kesime gelince donar ve damla etiket ortaya çıkar.

Adından da anlaşılacağı üzere damla gibidir. Özellikle promosyon sektöründe kalemlere, anahtarlıkların boş kısımlarına çokça uygulanmaktadır. Çok maliyetli olmayan bir baskı çeşididir. Bu ürünlerde logosunu renkli kullanmak isteyenlerin en çok tercih ettikleri yöntem damla etiket baskısıdır.

OFSET BASKI

Ofset Baskı tekniği; özellikle renkli baskı yapılan ürünler de ya da tek renk ama ebadı ve özelliği itibarı ile kağıt kullanılması zorunlu olan işlerde tercih edilmektedir. Sitemizde bulunan ürünlerden kraft ve karton çantalar zaten ofset baskı mantığı ile basılmaktadır. Karton çanta zaten ofset baskı ile basılmaktadır.

Ancak kraft çantada ilk defa Türkiye'de kullanılan yeni bir teknik ile ofset baskı mantığında kullanılmaktadır. Yine saatlerin kadranlarının bir bölümü ofset baskı tekniği ile basılmaktadır. Eğer kadran aralığı yeterli ise az adetli saatlerde dijital baskı yapılmaktadır. Yine plastik termosların dışlarına konulan kağıtlar, oto kokuları, mause padler ve bardak altlığı gibi ürünlerin bazıları ofset baskı tekniği ile basılmaktadır.

Ofset baskı tekniği; Matbaalarda kalıp çekilerek kağıt üzerine bu kalıplar sayesinde baskı yapılması tekniğidir. Burada ister renkli isterseniz tek renk baskı yapılabilmektedir. Adetleri az olan işlerde ofset baskı maliyetlidir. Ancak fazla adetli işlerde ise daha karlıdır. Ofset baskısı günümüzde promosyon ürünlerine daha çok tercih edilir duruma gelmiştir. Özellikle yılbaşı takvim, ajanda ve defter basımında tamamen ofset mantığı kullanılmaktadır.

OFSET TEKNİĞİ

Promosyonlarınızı ister ofset baskı tekniği isterseniz diğer baskı teknikleri ile basalım istediğiniz kaliteye mutlaka ulaşırsınız. Promosyon İzmir olarak; Baskı öncesi, baskı esnasında ve baskı sonrası her türlü hizmeti sizlere sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Promosyon ürünleri İzmir'de bütün baskı tekniklerinde mantık aynı olmasına rağmen basılacak ürün ya da basılacak elemanlardan dolayı bu baskı çeşitleri geliştirilmiştir.

Ofset baskı sistemi, takvimlerde çok ça tercih edilmektedir. Ürünlerinizin ofset baskılarını, renkli, beş renkli, uv renkli makinalarda yapmaktayız. İzmir Gıda Çarşısı Temsil Plaza İş Merkezinde bulunan iş yerimize gelin, birer kahve içelim, ürünlerimizi inceleyin, siparişlerinizi verin, en özel ve en güzel baskı tekniği ile baskılarınızı yapalım, teslim edelim. BEKLİYORUZ....

PROMOSYON İLE İLGİLİ SORULAR

Firmamız renk konusunda çok hassas. İstediğimiz baskı rengi neden olmuyor. Siz istediğimiz baskı rengini yapabilir misiniz?

Promosyon ürünlerin hepsine baskı uygulanabilmektedir. gelelim sorunuza dediğimiz gibi promosyon ürünleri çok farklı olduğu için yani metal yüzey, plastik yüzey, kağıt, karton, deri, sıvama, ahşap zeminler gibi. Bu zeminlerin hepsinin baskı boyasına karşı emiş gücü ve mukavemeti farklıdır. Yani metal kaleme yapılan baskı ile kuşe kağıda yapılan baskı aynı değildir.

Hem metal kaleme baskı yapan makina farklıdır, hem de metal kalemin yüzeyi baskı uygulama şekli bakımından farklıdır. Dolayısı ile birkaç farklı promosyon yaptırdığınızda bu promosyon ürünlerindeki baskı teknikleri, basılan makinalar ve basılan malzemenin cinsinde dolayı ton farklılıkları, emiş gücüne göre baskı kalitesi değişebilmektedir.

Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül

Promosyon firması olarak en verimli baskı kalitesini almanız için en kaliteli makinalarda en kaliteli boyaları kullanan en iyi ustalara sahip olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca baskı öncesi fazla adetlerde olan ürünler için numune hazırlamaktayız.

Hangi ürünlere hangi baskılar yapılmaktadır?

Şimdi bu soru çok güzel bir soru. Aynı ürünü farklı firmalarda görebilirsiniz. Ama aynı ürün olup olmadığını bilemezsiniz. Ürünün aynı olması için sadece dış görünüşünün değil kullanılan malzemenin ve yukarıda bahsettiğimiz gibi baskı kalitesinin de aynı olmasıdır. Promosyon ürünlerin birçoğu yurtdışından getirilmektedir.

Tabi sizin de malumunuz en ucuz fiyatlı promosyon ürünler arandığı için bazı sıkıntılarda beraberinde gelmektedir. Yani metal kaleme plastik iç ya da uç takma gibi. Plastik kalemin içinin daha basit yapılması, ahşap görünümlü plastik yapılması, ekranda kağıtların kalitesinin belli olmaması ve bu nedenle size 350gr kuşe denmiş olsa bile daha farklı bir malzemeden üretilebilmesi gibi.

Bu en önemli sorundur. Yani siz görüntüde gördüğünüz malzeme yerine daha adi bir malzemeyle karşılaşabilirsiniz. Yine size bilgisayar ekranından gönderilen maildeki görsel tasarımın rengine bakarak onay verirsiniz ancak aslında size gelen renk başkadır. İşte biz bu yüzden müşterilerimizin istemiş olduğu ürünün aslını kendilerine gösteriyor, kalitesini yakından görmelerini istiyoruz. Böylece neye para verdiklerini bilmelerini istiyoruz.

Hem baskı olarak hem de ürün olarak gözünüzle görmenizi ve onaylamanızı istiyoruz. Bu açıdan internette her gördüğünüz fiyata aldanmayın. Her ürünün bir fiyatı vardır. Bir ürünün sadece fiyatına bakmak, doğabilecek bazı olumsuzlukları kabul etmek demektir. Bizden söylemesi.

Ürünlerimiz zamanında yetişmiyor. Siz teslim süresi ile ilgili teslim garantisi veriyor musunuz?

Promosyon sezonunda yaptırılan promosyon ürünlerin teslimat ile ilgili çokça şikayet almaktayız. Bunun en önemli nedeni firmaların promosyon yaptırmak için yılın son ayını beklemeleri, promosyon yapan firmanın yetersizliği ya da elinde üretebileceğinden çok iş olması ve gerçekte iyi bir promosyon firması olmamasından kaynaklanmaktadır. Promosyon dönemi dediğimiz yani yılbaşı sezonunda eylül, ekim ve kasım aylarında verilen siparişler çok erken tarihlerde teslim edilebilmektedir. Anca aralık ayında verilen siparişler yılbaşından sonraya kalmakta, özellikle takvim yaptıran firmalar bu konuda büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Bizim tavsiyemiz promosyon sezonunda aralık ayını beklemeden sipariş vermenizdir.

Bu şekilde ürününüz hem daha kaliteli üretilebilir hem de sorunsuz ve zamanında teslim edilebilir. Promosyon sezonu dışında bu şekilde bir sıkıntı çok yaşanmamaktadır. Şimdi gelelim bize. Mavi yeşil ajans Promosyon ister promosyon sezonu, ister normal zamanlarda bile olsa müşterisini mahcup etmez ve belirlemiş oldukları zamanda işlerini teslim eder.

Hatta bazen çok acil olan ürünler bile istenmektedir. Onları da gönül rahatlığı ile teslim etmektedir. Biz sözleşme imzalatır, ürünü gösterir, istenmesi durumunda numune hazırlar, böylece oluşabilecek sıkıntıları en aza indirmiş oluruz. Bizimle tanışmadan promosyon yaptırmayın.

Bizim müşteri portföyümüz çok geniş. Nasıl promosyon yaptırmalıyım?

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki müşteri portföyünü ve promosyon vereceğiniz firmaları ve bu firmada çalışanları iyi analiz etmeli, her kesime hitap edebilen ve etkisi olan promosyonlar yaptırmalısınız. Yani bir firmadaki genel müdür ile depo sorumlusunu promosyon yaparken ayırmazsanız, yaptırdığınız promosyonlar boşa gider.

Burada ki ayrımda kastım firmanızın o şirketteki görüştüğü kişileri öncelikli olarak saymak ve onların sizi hiç unutmayacağı, daima hatırlayacağı promosyonlar hazırlamanızdır. Bunu yaparken de kime hangi promosyonu verdiğinizi iyi analiz etmelisiniz.

Yani depoda çalışan personele verdiğiniz promosyon ürünü ile idari kesimde çalışan kişilere verdiğiniz promosyon ürün farklı olmalıdır. Çünkü promosyonda amaç çok ürün yaptırmak, çok ürün dağıtmak ya da çok para harcamak değil, nokta atışı ile size en iyi getiriyi sağlayabilecek, en etkili ürünü yaptırmak ve müşterilerinizi memnun etmektir. Bu yüzden bizimle çalışırsanız size bu konuda çok yardımcı olabiliriz.

Bizim her yıl promosyon yaptırdığımız bir firma var zaten. Neden sizi tercih edelim?

Promosyon ürünler her yıl yenilenmekte ve fiyatları değişmektedir. Çalıştığınız firmadan çok memnunsanız sorun yok. Ama unutmayın ki biz de buradayız ve hizmetimiz çok iyi bazen en iyisine ulaşmak için en iyisi ile çalışmak gerekir. Siz firmanızı en iyisi olarak görebilirsiniz ama size zamanın en iyi hizmetini, en özel promosyon ürünlerini sunabiliyor mu? Sadece istediğiniz ürünü yapıp mı götürüyor.

Alternatifler, farklı ürünler, farklı baskı teknikleri sunuyor mu? Cevabınız evetse o firmayı hiç bırakmayın. Hayırsa iletişim adresimizden biri arayın hemen...

Bizim zaten müşteri portföyümüz var. Neden promosyon yaptıralım?

Promosyon yaptırmak sadece yeni müşteri kazanmak için değil, mevcut müşterilerinizi elinizde tutmak ve onları hatırladığınızı belirtmek içindir. Her geçen gün artan rekabet koşullarında mevcut müşterilerinizi memnun etmek ve elde tutmak çok zordur. O açıdan onlarında gönlünü almak, kendinizi hatırlatmak ve hediyeleşmek insanlığın doğasında vardır. Siz mevcut müşterileriniz için ve yeni müşterileriniz için de promosyon yaptırın sonra pişman olmayın.

Promosyon konusunda bizi daha ileriye taşıyacak deneyimli firma arıyoruz. Kaç yıllık firmasınız?

Promosyon sektöründe iyisiyle kötüsüyle 15 yılı geride bıraktık. Yeterince tecrübe, bilgi ve birikime sahibiz. Hangi ürünün hangi firmalar için daha faydalı olabileceği, hangi ürünü neden yaptırmanız gerektiği, hangi baskı tekniğinin kullanılması gerektiği, hangi dönemlerde promosyon yaptırılması gerektiği, promosyonda geniş ürün yelpazesi ve yılların birikimi ile size bir telefon kadar yakınız.

Bütün bu ürünleri promosyon.maviyesilajans.com web sitemizde bulabilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek için 0 232 462 07 43    -    0 532 625 85 53 telefonlardan araybilirsiniz.

Editör: TE Bilişim