Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül

Vakıfbank  Genel Müdürlüğü  Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa  Özbey, Yerel Yönetimler Satış ve Koordinasyon Müdürü  Ali Haydar Erdoğan, ile Bankanın İzmir Ege  Bölge Müdürü  Tuna Turgut’tan oluşan bir heyet Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i  ziyaret  etti.
Yerel yönetimlerin talep ve ihtiyaçlarını daha hızlı ve etkin bir şekilde çözebilmek, belediyeler ile bağlı kuruluş ve iştiraklerine özel bankacılık hizmeti sunmak üzere, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Yerel Yönetimler Bankacılığı Birimi  kurduklarını belirten Vakıfbank  Genel Müdürlüğü  Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa  Özbey şunları söyledi; “ Torbalı çok hızlı gelişen, büyüyen, üreten bir şehir. Çok büyük bir potansiyeli var ve bu potansiyel yerel yönetimin öngörüleri, stratejileri, projeleriyle  kendini daha da  verimli hale getirdi.  Belediye’ye ait projelerin değerlendirilmesi, karşılıklı deneyimlerin paylaşılması anlamında oldukça  faydalı bir görüşme oldu. Güçlü bir uzman kadroya sahibiz” dedi.


BAŞKAN GÖRMEZ “TORBALI ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”


Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  Torbalı’nın merkezi hükümet ve yerel yönetimin kaynaklarıyla çok sayıda projeye imza attığını belirterek; “İlçemiz sağlıkla ilgi olarak sorununu çözü. Devlet Hastanesini hizmete açtı. Ulaşımda İZBAN hattının Torbalı’ya ulaşmasıyla yeni bir dönemin başlangıcı oldu. SSK binası, Huzur Evi, her mahalleye bir meydan, yüzlerce park, spor sahaları, yürüyüş yolları, düğün sarayları, TOSEM’ler, Müselles  alan, Fetrek Çayı Islahı, alt geçitler, yeni belediye hizmet binası, gençlik merkezi, köy konakları, evde bakım birimi, sosyal market,  organik Pazar gibi daha bir çok  projeyi hayata geçirdik. Torbalı tek kelime ile altın çağını yaşıyor.  Bu gelişme özel  sektörün, bankacıların ve marka şirketlerin ilçemizde yatırım yapmalarını sağladı”  şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim