Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
İzmir’in Bornova ilçesinde bir devlet hastanesinin bayanlar tuvaletinde, anahtar görünümlü mini kamera bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan hastane başhekimi, “Bunu yapan sağlıklı biri olamaz. Böyle sakat beyinlerle yaşadığımızın bilincinde olmalıyız. Umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz” dedi.

Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nde dün akşam saatlerinde bulunan kamera sonrasında ekiplerin çalışmalarını yoğunlaştırdığı bilgisi edinildi. İddiaya göre olay, bir bayan hastanın klozetin karşısındaki duvara, flasterle yapıştırılan mini anahtar görünümlü kamerayı fark etmesiyle ortaya çıktı.

Olayın fark edilmesinin ardından durum ekiplere bildirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kameranın kim ya da kimler tarafından yerleştirildiğini belirlemek amacıyla parmak izi incelemesi yaptı. Hastaneye ait kamera görüntüleriyle içinde 8 GB kapasiteli hafıza kartı bulunduğu belirtilen mini kamera incelenmek üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

’’BUNU YAPAN SAĞLIKLI OLAMAZ’’

Konuyla ilgili bilgi veren Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Op. Dr. Birol Durukan, kameranın bir hasta tarafından fark edildiğini belirterek, "Konu emniyete intikal etti, en kısa sürede aydınlatılacağına inanıyorum. Artık teknoloji çok gelişti. Bu olay kamuya açık başka bir yerde de yaşanabilirdi. Bizlere düşen bu konularda dikkatli olmak. Bunu yapan sağlıklı biri olamaz. Böyle sakat beyinlerle yaşadığımızın bilincinde olmalıyız. Umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz" dedi.

Editör: TE Bilişim