Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
Başkan Levent Piriştina’nın talimatıyla yenilenmeye başlayan Yedigöller de Gölet gibi vatandaşın görüşleri doğrultusunda şekillendirilecek.

İNCELEME YAPTI
Dün sabah saatlerinde başkan yardımcıları, fen işleri ve park-bahçeler, Bucamar müdürlüğü yetkilileri ile Yedigöller’de incelemelerde bulunan Başkan Piriştina, eksiklikleri yerinde gördü. Alanla ilgili değişiklikleri Gölet’te yaptıkları gibi bilbordlar aracılığıyla vatandaşa soracaklarını kaydeden Piriştina, kısa bir süre sonra Yedigöller’deki değişikliğin fark edileceğini anlattı.

İlk olarak Yedigöller üzerinde bulunan demir köprünün boyanacağını ve eskiyen ahşaplarını değiştireceklerini dile getiren Levent Piriştina, “Burayı bir prestij alanına dönüştürmek üzere harekete geçtik. En fazla şikayet aldığımız alanlardan birisi.

Yedigöller’i hak ettiği noktaya çıkaracağız. Gölet’te 2 aydır çalışan ekiplerimizi buraya çekiyoruz. Ağustos’un ortasına kadar buradaki yenileme çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Yaya yollarına parke taş döşeyeceğiz. Birbirine bağlı 7 gölün bağlantı kısımlarını yenileyeceğiz. Bazı bölgelerde tel çitleri yenileyeceğiz. Peyzaj düzenlemesi, aydınlatma gibi eksiklikleri gidereceğiz. Yeni piknik masaları koyacağız ve banklarla donatacağız.

Tüm bunların yanı sıra hemşehrilerimizin sosyal medya ve çağrı merkezimiz aracılığıyla bize ilettikleri önerileri doğrultusunda çalışmaları gerçekleştirecek, daha sonra da Yedigöller’i ilçemizin şikayet edilen değil, çok sevilen noktalarından biri haline getireceğiz” diye konuştu.

İZKENT’E YENİ PARK
Başkan Piriştina, Yedigöller’in ardından İzkent’te bölge sakinlerinin park yapılması talebinde bulundukları alanı inceledi.

Eşsiz bir manzaraya sahip yaklaşık 2 dönümlük ağaçlık alanı inceleyen Piriştina, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü yetkililerine en kısa zamanda alanda bir park yapılması talimatı verdi. Atıl vaziyetteki alanı Buca’ya kazandıracaklarını belirten Başkan Pariştina, inceleme sırasında yanına gelen bölge sakinlerinden de fikir aldı.
Editör: TE Bilişim