Kozmetik Pazar Büyüklüğü 15 Milyar Tl’ye Ulaştı Kozmetik Pazar Büyüklüğü 15 Milyar Tl’ye Ulaştı
27 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Agora AVM içerisindeki fuaye alanında ziyaretçilerle buluşan sergide toplumun her kesiminden insanların toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadına yönelik şiddete karşı mesajları yer alıyor.
 
SİMKAD Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Gencer ve Agora AVM Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kayaalp'in konuşma yaptığı bu anlamlı sergi açılışı SİMKAD yönetici ve üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları'nın yönetici ve üyelerinin katılımları ile gerçekleşti.
 
SİMKAD Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Gencer yaptığı konuşmada 2016 yılında başlattıkları “KDN2016” kampanyasının insanların hayatına dokunduğunu, birçok kadının “KDN2016” kampanyasıyla maruz kaldığı şiddetin sona erdiğini ifade etti ve hayata geçirdikleri kampanyaların kadınlara yararlı olmasından dolayı duyduğu mutluluğu paylaştı. Başkan Gencer konuşmasının devamında ise şunları kaydetti. “Kadınlara, cinsiyet eşitliğine yönelik yürütülen bu kampanyada sloganlar oldukça önemli. Bu sebeple insanların slogan ve mesajlarıyla fotoğraf çekmeleri yararlı olacaktır çünkü bu sayede insanların hayatlarına dokunabileceğiz.” diyerek sergiye katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkürlerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.
 
Sergiye ziyaretçiler de katkı sağlayacak
 
İnteraktif olarak katılım sağlanabilecek sergide ziyaretçiler kadına şiddet ve toplumsal cinsiyet konularında hazırladıkları mesajlarıyla birlikte fotoğraf çekip Facebook üzerinden paylaşım yapabilirler.
 
SİMKAD yetkilileri de sergi ziyaretçilerine konuyla ilgili Facebook üzerinden mesajınızı yazın, fotoğrafınızı bize gönderin çağrısında bulundu.
 
Agora AVM olarak bu önemli projede yer aldığımız için mutluyuz
 


Agora AVM Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kayaalp sergi ile ilgili açıklamasında bu önemli ve anlamlı serginin bu sene Agora AVM'de yer almasının oldukça kıymetli olduğunu belirterek kadına yönelik şiddetin azalması ve cinsiyet eşitliğinin sağlanmasında bu tarz çalışmaların etkili ve yerinde olduğunu söyledi.
 
Yapılan konuşmaların ardından fotoğaf çekimi ile sonlanan açılış İzmirliler'in sergiyi ziyaretiyle devam etti.
 
“Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kadına Yönelik Şiddette Farkındalık Kampanyası” sergisi 27 Mart – 2 Nisan tarihlerinde, 10:00 – 22:00 arası ziyaretçilere açık olacak.


 
İlgi ve desteğinize teşekkür eder, değerlendirilmesi dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunarız.
Saygılarımla,
Editör: TE Bilişim