ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
Aden Yapı’nın açılış törenine Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Bodur Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bodur ,Kale Seramik Grup Başkanı Ferdi Erdoğan, Kale Grubu Genel Müdürü Altuğ Akbaş, yapı ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, çok sayıda basın mensubu ve davetli katıldı.
Uzun bir aradan sonra İzmir’e gelen Kale Grubu Başkanı ve Ceo’su Zeynep Bodur Okyay İzmir’in herkesin kalbinde özel bir yeri olduğunu güzel İzmir’e böyle bir showroom kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylerken özellikle kadın girişimcilerin her zaman destekçisi olduğunu belirtti. Aden Yapı şirket müdürü Aslı Kaygısız’ı kadın bir işveren olarak takdir ettiklerini de söyleyen Okyay “ Ben bir bayan olarak kadınların istihdamına, sanayide ve iş dünyasında yer almalarına çok önem veriyorum. Kadın girişimcilerimizin her zaman yanındayım. Kadın işverenlerin sektörümüzde çoğalmasını diliyorum” dedi.
Kale Grubu Başkanı ve Ceo’su Zeynep Bodur Okyay Kale Grubu’nu ileriye doğru taşımaya devem ettiklerini de sözlerine ekleyerek “Markalarımız hep öncü işler yaptı, yapmaya da devam edecek. Biz hep yeniliklerin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Kaliteli işler kaliteli insanlarla yapılır. O yüzden bayilerimiz bizim için çok önemli. İzmir’deki showroomlarımızın son halkasını açıyoruz. Aden Yapı’nın Kale ailesini en iyi şekilde temsil edeceğine canı gönülden inanıyoruz ” diye konuştu…
İzmir Alsancak’ta 400 metrekare alanda mimar ve satış ekibi eşliğinde İzmir ve Ege Bölgesi’ne hizmet verecek Aden Yapı Kale Grubu’nun öncü markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale ürünlerinin satışını gerçekleştirecek.

Editör: TE Bilişim