Göztepe  Adım Adım Süper  Lige Yürüyor Göztepe Adım Adım Süper Lige Yürüyor
Sezonun ikinci yarısında topladıkları puan itibariyle Trabzon'dan sonra ikinci sırada olduklarını söyleyen teknik direktör Bülent Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sahamızda 8'de 8 yapmış bir takımız. Beşiktaş'ı yenerek 9'da 9 yaparsak Anadolu'da kendi sahasında 9'da 9 yapan başka takım olmadığını düşünüyorum. Olursa da ikincisi olabiliriz belki. Artı geçen sene takımımız ligi 44 puanla bitirdi. Beşiktaş'ı yenersek 46 puan yapmış olacağız.Yani bunların hepsi bir hedef. Bunu oyuncularımla da konuştum. Önümüzde bir hedef var ve bu hedefe ulaşmak bizim elimizde. Bu hedefe ulaşmak için sahaya çıkacağız" dedi. Beşiktaş'ın başına Tayfur Havutçu'nun getirildiğini belirten Korkmaz, "Çok sevdiğim çok değer verdiğim çok önemsediğim bir arkadaşım. Hem de önemli bir teknik direktör. Onun da bu sene itibariyle ilk maçı olacak. Zor bir maç olacak. Ama saha ve taraftar avantajını kullanmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
İdman öncesi İHA'ya açıklamalarda bulunan takım kaptanı Muhammet Özdin ise iç sahada 8'de 8 yaptıklarını söyleyerek, "Ligin son maçını taraftarımızın da desteği ile galibiyetle kapatmak istiyoruz. Geçen sene ligi 44 puan ile bitirmiştik. Bu sene son maçımızda Beşiktaş'ı yenerek bu puanın üzerine çıkmak istiyoruz. İçerde Trabzon ve Fenerbahçe'yi yendik. Her takımı iç sahada yenecek güçteyiz. İyi konsantre olarak sahaya çıkıp Beşiktaş'ı yenerek ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.
Bilal Kısa ise zorlu bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Zorlu bir süreçten geçip mutlu bir şekilde ligi bitiyoruz. Beşiktaş maçı son maçımız ve iyi bir şekilde ligi bitirmek istiyoruz. Önümüzde bir de kupa maçı var. Bolu maçını geçip yarı final oynamak istiyoruz" diye konuştu. Takıma devre arasında katılan tecrübeli futbolcu Mehmet Yıldız da yaptığı açıklamada, "Ligin son maçı ve kendi sahamızda ikinci yarı bütün maçları kazandık. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Prestij maçı da olsa Beşiktaş'ı yenip ligi 3 puanla kapatmak önemli. Bunun bilincinde hazırlanıyoruz. Bu maçı da galibiyetle bitirip sahamızda 9'da 9 yapmak istiyoruz" dedi.
Takımın yakaladığı çıkışı kendisiyle pekiştirmenin yanlış olduğunu da ifade eden Yıldız, "Burada biz bir takım halinde bir işe başladık. Takım ilk yarı zor süreç geçirdi. İkinci yarı benimle birlikte gelen arkadaşlarımızla bu takımı iyi bir yere getirdik. Hedefimiz gelecek sezon bu sene yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim