Şehzadeler kentine müjde üstüne müjde Şehzadeler kentine müjde üstüne müjde
 Manisa'da boşandığı eşi ve baldızını sokak ortasında bıçaklayarak kaçan şahıs, emniyete gelerek teslim oldu.
Olay 16 Ağustos Perşembe günü Manisa merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Deri işçisi E.S. (37), boşandığı eşi M.T. (32) ile kız kardeşi Ö.T.'yi (28) minibüs durağında beklerken bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan olayın ardından polis, E.S.’in akrabalarının ve arkadaşlarının evlerini araştırdı. 1 gün boyunca dışarıda kalan E.S., dün akşam saat 20.30 sıralarında Barbaros Karakolu’na gelerek teslim oldu.
E.S., boşandığı eşini ve kız kardeşini durakta gördüğünü ve kendisine sözle hakaretlerde bulunulduğunu iddia etti. E.S.'nin polise verdiği ifadede, “İkimizin de evleri aynı mahalle bulunuyor. Ben o gün minibüs durağının oradan geçerken eski eşimi ve kız kardeşini gördüm. Beni görür görmez eşi eşim ve kız kardeşi bana hakaretler etmeye başladı. Erkekliğime laf attı. Ben de dayanamadım ve cebimdeki bıçakla saldırdım. Böyle olmasını istemezdim’’ dediği belirtildi.
Sağlık raporu için Manisa Devlet Hastanesi’ne götürülen E.S., "kasten adam yaralamak ve öldürmeye teşebbüs" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
Karnına, boynuna ve koluna dört bıçak darbesi alan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan M.T.'nin Grand Medikal Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü, aynı hastanede tedavi altında olan kardeşi Ö.T.'nin ise durumunun iyi oyduğu belirtildi.

SIĞINMA EVİNDEN YENİ ÇIKMIŞTI
12 yıllık eşi E.S.'den şiddet gördüğünü iddia eden bir çocuk annesi M.T., geçen ocak ayında Manisa Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi. Boşanma davası açması üzerine eşi tarafından tehdit edilmeye başlayan genç kadın, can güvenliği için 21 Şubat 2012 tarihinde Muğla Kadın Sığınma Evi'ne nakledildi. M.T., 2 ay sonra da eşinden boşandı. Boşandıktan sonra bir süre sığınma evinde kalan M.T., 2 Ağustos'ta kendi isteğiyle ayrılıp Manisa Cumhuriyet Mahallesi'ndeki annesi N.T.'nin yanına geldi. 16 Ağustos saat 11.00 sıralarında M.T., kız kardeşi Ö.T. ile alışverişe gitmek için dışarı çıktı. 75'inci Yıl Bulvarı'ndaki bir durakta minibüs beklerlerken yanlarına M.T.'nın boşandığı eşi E.S. geldi. İddiaya göre E.S., boşandığı eşine tekrar bir araya gelme teklifinde bulundu ancak zanlının olumsuz yanıt alması üzerine kavga çıktı. E.S., belinden çıkardığı bıçakla çevredekilerin şaşkın bakışları arasında önce boşandığı eşini, ardından da yanındaki kız kardeşini yaralayıp kaçtı.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim