Konak’ta Kaçak İş Yerlerine Geçit Yok! Konak’ta Kaçak İş Yerlerine Geçit Yok!
TFF Kadınlar 1. Ligi’ni topladığı 48 puanla zirvede tamamlayan Konak Belediyespor, şampiyonluk kupasını aldı. Atillaspor Tesisleri’nde düzenlenen törende Konak Belediyespor'a kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi, TFF Amatör Kurul Başkanı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ile Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş birlikte verdi.
Elde ettikleri şampiyonluğun çok değerli olduğunu söyleyen Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, “Ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek bizim için ne değerli şeydi. Önümüzdeki süreçte bunu daha da güçlendirerek ülkemizi layıkıyla temsil edeceğiz. Bunun gururunu da hepimiz yaşayacağız” dedi.

4.KEZ ŞAMPİYON OLDU

Konak Belediyespor’un 4. kez Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme hakkını kazandığını ifade eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, “Borca batık bir takımdan, kapatıldığı ilan edilen bir takımdan, giderleri yüzde 25’e kadar azaltılan bir takımdan kupa alma başarısını gösterebilmiş bir takım oluşturduk. Pek çok olanaksızlıklara rağmen birlikte inandık ve mücadele ettik, Konak’a bu başarıyı getirdik” diye konuştu. 
Düzenlenen kupa töreninin çok değerli olduğunu dile getiren TFF Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez ise “Temsil ettiğim tüm kurumlarda amatör spor ve bayan sporunun yanında olduğumu anlattım. Bundan sonra el birliğiyle bunu PR’ını yaparak çok daha yukarılara taşımak ve sponsorlar için cazip bir lig olmasını sağlamak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Ligde kazandığı üst üste 4. şampiyonluğu doyasıya kutlayan Konak Belediyesporlu futbolcular, önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek.
Editör: TE Bilişim