Şehit polislere gözü yaşlı veda Şehit polislere gözü yaşlı veda
Alınan bilgiye göre, Atakan Ata'nın (27) kullandığı 01 A 8556 polis otosu, Adana Yolu Gökhan Gürbüz'ün kullandığı 07 EDH 38 plakalı cip ile çarpıştı.

Kazada görevden döndükleri öğrenilen polis memurları Atakan Ata, Hasan Ali Gürsoy (48), Mustafa Karadeli (42) ile cipte bulunan S.S. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla ve özel araçlarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Polis memurları Atakan Ata, Hasan Ali Gürsoy ve Mustafa Karadeli Kozan Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Adana Çukurova Üniversitesi(ÇÜ)Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada Kozan Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, hastaneye gelerek yaralı memurlar hakkında bilgi aldı.
İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu yaptığı açıklamada polis memurlarının durumlarında hayati tehlike gözükmüyor fakat yinede tedbir amaçlı Adana ya ileri tetkik amaçlı gönderiyoruz. Dedi.

Kaza sonrası olayı duyan çok sayıda polis memuru Kozan Devlet Hastanesi akın etti. Öte yandan kaza öncesi polislerin bir otomobili kovaladıkları öğrenilirken otomobili ve sürücüsünü gözaltına aldıktan sonra Kozana dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.
Gökhan Gürbüz'ün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Adana Haberleri





Editör: TE Bilişim