ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
Emniyet kemerleri takılı olan Erşen ve arkadaşı İsmail Otlu (26) ters dönen araçtan yara almadan kurtulurken, kaldırımda yürüyen bir kişi hafif yaralandı, yan tarafta bulunan otoparktaki üç araçta da hasar oluştu.
Kaza bugün saat 14.15 sıralarında, İzmir Büyükşehir Belediyesi yakınında meydana geldi. Yanındaki arkadaşı İsmail Otlu ile Karataş'tan Konak yönüne giden Ömer Erşen'in yönetimindeki 35 SF 878 plakalı otomobil, sağ arka lastiği patlayınca kontrolden çıktı. Sürücü Erşen'in şirkete teslim etmeye götürdüğü kiralık otomobil, kaldırımda yürüyen Aziz Kaya'ya ve yol kenarındaki Büyükşehir Belediyesi otoparkında bulunan üç araca çarpıp takla attı.
Boynundan hafif yaralanan Aziz Kaya hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken, emniyet kemerleri takılı olan sürücü Erşen ve yanındaki arkadaşı İsmail Otlu kazadan yaralanmadan kurtuldu.
Meraklı sürücülerin kaza yapan araçlara bakmak için yavaşlaması nedeniyle Konak Meydanı'nda trafik sıkışıklığı yaşandı. Polis ekipleri, sürücüleri devam etmeleri konusunda uyararak trafiği açmaya çalıştı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim