13 yaşındaki kız dayısından hamile kaldı 13 yaşındaki kız dayısından hamile kaldı
2011 yılında yerli ve yabancı yat tutkunlarının gözdesi haline gelen Marmaris’te turizmciler 2012 yılında da yat turizminden istedikleri verimi almak istediklerini söylediler.
Marmaris’teki marinalarda alternatif gezi ve turlarlar yat kiralama imkanına sahip olan yerli ve yabancı turistler kabin kiralama ile bir grup oluşturulup 1 haftalık ya da 2 haftalık güzergahları belli bir rota üzerinde seyahat etme imkanı buluyor. Bu turda aynı zamanda değişik milletlerden insanlarla tanışma olanağı bulunabiliyor. Günübirlik tekne turları ile de Merkez rıhtımından ve Uzunyalı’dan kalkan tur tekneleri ile ilçeden 30 dakikalık bir yolculukla Cennet Adasına ulaşılıyor.
Marmaris’i cazip kılan en önemli öğelerin başında yat turizminin geldiğini belirten yetkililer tüm su sporlarına imkan sağlayan kıyı şeridi olmasına dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü doğal güzelliklere sahip yaklaşık 250 koyun bulunduğu Marmaris'te, Marmaris Yat Marin, Marmaris Netsel Marina, Marmaris Martı Marina ve Albatros Marina isimli 4 marina bulunuyor. İlçe, yaklaşık 3 bin 500 yat çekme ve bağlama yerine sahip. Sektör temsilcileri, yer sıkıntısı ile bürokratik engeller nedeniyle marinaların büyütülemediğini ve yenilerinin yapılamadığına dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim