Yılın en çok ses getirecek yeni işbirliği:

L’Oréal Paris’in yeni güzellik elçisi Pınar Deniz oldu!

 

Dünya’nin 1 numaralı güzellik markası L’Oréal Paris’in yeni güzellik elçisi, sinema ve televizyon dünyasının yükselen ismi Pınar Deniz oldu. Göz alıcı güzelliği ve  oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Deniz, L’Oréal Paris’in marka yüzü olarak yılın en çok ses getirecek işbirliklerinden birini imzaladı.

Dünyanın öncü Tekno-Güzellik şirketi L’Oréal Grup’un en güçlü markalarından olan L’Oréal Paris, Pınar Deniz ile yepyeni bir iş birliğine imza attı. Yeni dönemin en çok ses getiren isimlerinden olan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Pınar Deniz, L’Oréal Paris ailesinin yeni güzellik elçisi oldu. Rol aldığı yapımlarda güçlü ve kendinden emin kadın profillere hayat veren Pınar Deniz ile güzelliğe öncülük eden ve kadınların güçlendirilmesi konusunda attığı adımlarla tüm kadınların ilham kaynağı olan L’Oréal Paris, bir araya geldi. 

Turabi Survivor'a Veda Etti Turabi Survivor'a Veda Etti

“Bana ilham veren güçlü kadınlar ile birlikte, “Çünkü biz buna değeriz” dediğim için çok heyecanlı ve mutluyum”

L’Oréal Paris ailesinin bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu, iş birliğine ilişkin “Küçüklüğümden beri her duyduğumda hayran olduğum bir cümle: Çünkü biz buna değeriz! Benim için kendi değerini bilmek, kalıplar olmadan kendine değer biçebilmek ve kendi gücünün farkında olmak demek. Oyunculuk kariyerimde hep güçlü, söyleyecek sözü olan ve rol model alınabilecek kadınlara hayat vermeyi seçtim; çünkü, gücümüzün içten geldiğine ve hayatın her anında gururla taşımamız gerektiğine inandım. Şimdi bana ilham veren güçlü kadınlar ile “Çünkü Biz Buna Değeriz” dediğim için çok heyecanlı ve mutluyum. Bu kendi hayalini yaşamak gibi! Dünyanın 1 numaralı güzellik markası Loreal Paris ile güzellik elçisi olduğum uzun ve heyecanlı işbirliğimiz başlıyor. Güzelliğe öncülük eden; misyonu kadınları kendi yollarında güçlendirmek olan bir markanın parçası olmak mutluluk verici. Herkesin yıllardır severek kullandığı, gücünü arkasındaki bilim ve uzmanlıktan alan Loreal Paris favorilerim ile birçok sürprizimiz olacak.”

“StandUp – Sokak tacizlerine karşı dur programının bir parçası olacağım için çok gururluyum”

L'Oréal Paris’in StandUp programını da yakından takip ettiğini belirten Deniz, “Dünyanın her yerinde kadınların en sık yaşadığı sorun olan sokak tacizi! Maalesef kadınların işte, okulda, sokakta, toplum içerisindeki tüm kamusal alanlarda kadınların özdeğer ve güvenlerini zedeliyor.

L’Oréal Paris’in 2021 yılında globalde Right to be, Türkiye’de ise Boğaziçi Universitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkesi – BÜYEM ile geliştirdiği, “StandUp - Sokak Tacizine Karşı Dur” programını öğrendiğimde çok heyecanlandım ve parçası olmak istedim. 

Çünkü, program hem toplumsal farkındalık hem sokak tacizine maruz kalınması ya da tanık olunması durumda ne yapılması gerektiğini öğreten 5D method ile insanları eğitmeyi amaçlıyor. Ben de bütün gücüm ve isteğim ile kadınların güçlenmesi ve toplumda etki yaratacak bu projede yer almayı çok istedim.

Benim de oldukça hassas olduğum bu konuda elçisi olduğum marka ile aynı bakış açısına sahip olmaktan ve bu programı desteklemekten dolayı çok gururluyum” dedi.

Editör: TE Bilişim