Taksi Sahipleri Derneği, korsan taksilere hukuk mücadelesi başlattı Taksi Sahipleri Derneği, korsan taksilere hukuk mücadelesi başlattı
Olay, sabah saatlerinde Aktaş Mahallesi Saraçhane Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan Murat K., gece mesaisine kaldıktan sonra sabah saatlerinde evine geldi. Hemen uyumak isteyen Murat K.'ye eşi Nurcan K., “Bu saate kadar neredeydin?” diye sordu. Eşinin bu sorusuna sinirlenen koca, karısıyla tartışmaya başladı. Murat K. kızgın bir şekilde evden dışarı çıktı. Eşi Nurcan K.'nin kendisini takip ettiğini gören öfkeli koca, karısını sokak ortasında dövdü. Yüzüne ve vücuduna aldığı darbelerle yere yığılan ve ağlamaya başlayan kadını, çevreden geçen vatandaşlar sakinleştirdi.
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin tedavi ettiği kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öfkeli koca Murat K. ise, “Yeter artık. Gece mesaiye kalmışım. Sabaha kadar çalışmışım. Eve gelip uyumak istiyorum. Bana, 'Neredesin?' diye soruyor. Bıktım artık bu kadından. Dışarı çıkıyorum, peşimden geliyor” diye bağırdı. Eşini darp eden koca gözaltına alındı.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim