Asya bebek uyandırıldı Asya bebek uyandırıldı
İddiaya göre, 6 yıldır aynı okulda görev yapan Mehmet Arslan (36), okul çıkışı bir öğrencisinin yakınları ile tartıştı. 2'nci sınıf öğrencisinin yakınları ile Arslan arasındaki tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bu sırada öğrencinin dayısı olduğu öğrenilen şahıs, beraberinde getirdiği döner bıçağı ile Arslan'a saldırdı. Bıçağı tutmaya çalışan Mehmet Arslan'ın her iki eli kesildi.

Olayın ardından saldırganlar yaya olarak kaçarken, Arslan'ın yaralandığını gören meslektaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Yaralı öğretmen Mehmet Arslan, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldıktan daha sonra Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Arslan'ın tedavisi sürüyor.

Türk Eğitim Sen 7. Nolu Şube Başkanı Dr. Mustafa Kavlu ile bazı sendika üyeleri, Mehmet Arslan'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak üzere hastaneye geldi. Kavlu, yaşanan olaya tepki göstererek saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Bu arada olayı haber alır almaz soluğu hastanede alan Aslan'ın eşi Fatma Arslan, "Eşime, bir öğrencisinin yakınları döner bıçağı ve sopayla saldırmışlar. Kocam bıçağı tutmak isterken her iki elinden yaralanmış. Doktorlar serce parmağını eskisi gibi kullanamayacağını söylediler. Doktorlara ve öğretmenlere yapılan bu saldırıları kınıyorum" diye konuştu.

Bir öğrenci velisi ise, "Benim çocuğumda aynı sınıfta okuyor. Öğretmeni çok iyi bir insan, melek gibi bir insan. Olayı duyum ve bende hastaneye geldim" dedi.
Yaralı öğretmen Mehmet Arslan ise, "Çocuğumu özledim. Evime gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim