Kerem Aktürkoğlu'ndan sürpriz nişan.. Kerem Aktürkoğlu'ndan sürpriz nişan..
Palandöken Kayak Merkezi'ndeki kayak evinde kalan Rus antrenör Sergey Zorin (43), kaldığı odada arkadaşları tarafından hareketsiz halde bulundu. Sergey Zorin'in hareketsiz halde odasında yattığını gören arkadaşları derhal 112 Acil'i aradı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ve güvenlik güçleri, Zorin'in hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ve sağlık ekiplerinin araştırması sonucunda Sergey Zorin'in alkol komasından öldüğü iddia edildi. Ancak daha geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor. Bu sebeple Rus kayak antrenörü Sergey Zorin'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi.
Kayak evi tesis müdürü Ahmet Keleş, Rus antrenörün akşam saatlerinde otele aşırı alkollü olarak geldiğini ve odasında istirahata çekildiğini söyledi. Keleş, Rus antrenörün sabah saat 06.30 sıralarında ise odasında ölü bulunduğunu belirtti.