Türkan, yaşam savaşını kaybetti Türkan, yaşam savaşını kaybetti
Sabah saatlerinde, Saimbeyli ilçesine bağlı Himmetli köyünden Kozan ilçesine bağlı Akdam köyündeki düğüne gidenleri taşıyan minibüs, Aynalı Çeşme mevkiine geldiğinde sürücü Musa Karlıkçı direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan minibüs yaklaşık 50 metrelik uçurumdan Göksu Irmağına düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Suya kapılan 5 kişinin ise kaybolduğu bildirildi. 

Kaybolanları bulma çalışması için bölgeye sivil savunma ekiplerinin sevk edildiği bildirildi. Bu arada, kazadan yaralı kurtulan sürücü Musa Karlıkçı ile Şeray, Burcu, Fatma, Mehmet, Derya, Ahmet, Fatma, Mehmet, Emine Gökbük ve İbrahim Gedikoğlu ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  Sağlık durumu ağır olan sürücü Musa Karlıkçı daha sonra Adana'ya sevk edildi. 

YARALILARI ZİYARET ETTİ
Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili de hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Sevgili, kazanın, Himmetli köyünden Akdam köyündeki düğüne gidenleri taşıyan minibüsün ırmağa düşmesi sonucu meydana geldiğini, 4 kişinin öldüğünü, 11 kişinin yaralandığını, kayıpların da bulunması için bölgeye kurtarma ekiplerinin geldiğini söyledi. 

Editör: TE Bilişim