Pop müziğin sevilen ismi Simge, geçtiğimiz akşam fizy ana sponsorluğunda Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production Group organizasyonuyla gerçekleşen fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında sahne alarak, performans sergiledi.

Simge’nin göz alıcı sahne kıyafetinin stil danışmanlığını Oğuz Erel üstlenirken, ayakkabıları ise “ Uğurum “ diye nitelendirdiği usta sanatçı Sezen Aksu’ya aitti.

Sezen Aksu’nun : ‘’ Bu ayakkabılar senin uğurun olsun. Seni korusun ve sana şans getirsin.’’ sözleriyle hediye ettiği ayakkabılar ile sahneye çıkan Simge, çok büyük bir manevi değeri ve anlamı olduğunu ifade ettiği hediye için Sezen Aksu’ya teşekkür etti.

Sahne performansı ve kıyafetiyle izleyenleri büyülen sanatçı, son albümü Ben Bazen’de bulunan şarkılarının yanı sıra eski şarkılarına ve cover şarkılara da repertuvarında yer verdi.

Sahnede, albümün ikinci klibini Öpücem isimli şarkısına çektiğini ve klibin çok yakın zamanda yayınlanacağının müjdesini veren Simge, sahnesini kendisine eşlik eden dansçı Köksel Ünal’ın dans gösterisiyle süsledi ve gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Ahşaba Hayat Verdiler Ahşaba Hayat Verdiler

Konseri izleyemeye gelenler arasında; Ozan Bayraşa, Serhat Tekin, Meltem Fıratlı, Sercan Meriç, Yavuz Hakan Tok, Suat Kavukluoğlu, Hakan Demir, Ömer Erişmen ve daha bir çok isim vardı.


 

Editör: TE Bilişim